Farklı malzemeler kullanılarak tasarlanan konsollar mekanlara estetik değer katıyor.

Zamansız ve özgün tasarımlar yaratmak için yola çıkan dekorasyonda ince zevki ve yaratıcı kimliğiyle öne çıkan Rezzan Benardete ve uzun yıllardır birçok başarılı projeye imza atmış iç mimar Tayfun Mumcu tarafından kurulan TREZZ, benzersiz tasarımları ile, mobilya arayışındaki kişilere yepyeni alternatifler sunmaya devam ediyor.

Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirdiği konsolları ile mekanlara elit bir dokunuş yaparken, bunları farklı ortamlarda cesurca kullanmanızı öneriyor.

Alışılagelen kullanım alanları olan giriş ve salonların dışında, koltuk sırtlarında, yatak uçlarında ve hatta banyolarda kullanılabilen konsollar mekanların havasını tamamen değiştiriyor.

TREZZ’in ince işçiliği ve el yapımı detaylarıyla ayrışan konsolları arasında mazel kaplama ve deri gibi farklı materyallerin kullanıldığı modern tasarımların yanı sıra, ceviz ve altın bitişlerin olduğu klasik parçalarda yer alıyor.

Maskülen bir çizgiye sahip BRO, ilhamını yüzyıl ortası modern tasarımlarından alan TOL ve ALP, ceviz ve altın tonlarının bir araya geldiği BAHAR, WANG gibi evinizin zamansız parçalarından olacak tasarımlar ile tanışın.

Kaliteden ödün vermeyen mobilya tasarım markası TREZZ, puflar, sehpalar, mobilyalar ve aydınlatmalar ile geniş bir ürün ailesine sahip. Kullanılacağı alana göre özel ebatlar, renk ve malzemeler ile özel olarak üretilen mobilyalar kısa sürede teslim ediliyor.

Alıcılarına ücretsiz dekorasyon danışmanlık servisi de veren markanın ürünleri ile tanışmak isteyenler, Bebek’teki RB SHOWROOM’u ve farklı alternatifler için Beymen

Zorlu İstanbul’u ziyaret ederek ürünlerle ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirler.