Sağlık Sigortası ücretsiz 7/24 Bilgi: TIKLA

Literatürde “Tek Tam Gıda” olarak geçen ve doğal olarak tüm vitamin ve mineralleri içeren polen, BEE’O uzmanlığıyla sofralarınıza geliyor.

Besin değeri açısından zengin olan gıdalara her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, içeriğinde doğal olarak A, D, E, C ve B grubu vitaminleri, magnezyum, çinko, demir, kalsiyum, potasyum ve selenyum mineralleri bulunan BEE’O Poleni beslenmenizden eksik etmek istemeyeceksiniz.

En Değerli Arı Ürünlerinden Biri Olan Polen BEE’O Farkıyla Sizlerle Buluşuyor…

Tabiatın en değerli hazinelerinden olan polen aynı zamanda bitkilerin üreme hücresidir. İçeriğinde doğal olarak tüm vitamin ve mineralleri barındırdığı içinde literatürde “Tek Tam Gıda” olarak geçer. Polen vitamin ve mineraller açısından oldukça zengin olmasının yanında yüksek oranda protein (yaklaşık %20), lif, fenolik ve flavonoid bileşenler de içermektedir. Polen bu özellikleri sayesinde spor yapanlar için de vazgeçilmez bir besin. Spor öncesi ve sonrası kullanıma da oldukça uygun.

Beslenmeyi destekleyen formül...

Besin öğelerinden yararlanabilmek için, BEE’O Polen’i yetişkinler günde en az 2-4 tatlı kaşığı, çocuklar ise günde en az 1-2 tatlı kaşığı tüketmelidir. İster doğrudan ister ılık veya soğuk yiyecek, içeceklerinize ilave ederek...

BEE’O Polen, doğal demir ve çinko içeriği ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına, normal kemiklerin, saçın, tırnakların ve cildin korunmasına katkıda bulunur.

BEE’O PROPOLİS HAKKINDA

BEE’O Propolis; Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği “Sözleşmeli Arıcılık” modeliyle arı ürünleri üretimi gerçekleştirmektedir. Bu model ile kontrollü koşullarda, kovandan sofraya izlenebilir üretim sağlanmaktadır. Uzman ekibinde yer alan ziraat mühendisleri ve arıcılık uzmanları kontrolünde, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer alan arıcılarla birebir çalışılmakta, eğitim ve malzeme desteği verilmektedir. BEE’O Propolis tamamen yerli, doğal, inovatif ürünler üretip, insanların doğal gıdaya duyduğu ihtiyacı karşılamaya çalışmaktadır. BEE’O Propolis; 4 bin metrekarelik tesisi, 130 kişilik uzman kadrosu, 2 bin 500 sözleşmeli arıcısı ve 350 bin arı kovanı ile Türkiye’nin en büyük propolis, arı sütü, polen, arı ekmeği ve ham bal üreticisidir ve bu alanda çalışmalarına devam etmektedir. Uygulanan sözleşmeli model ile her bir arıcının ürettiği ürünleri kesin olarak hangi rakamdan alacağının taahhüdü de verilerek bu şekilde “adil ticaret” sağlanmaktadır. Sözleşmeli arıcılardan toplanan propolis, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te geliştirilen TÜBİTAK İnovasyon Ödüllü Patentli Ar-Ge yöntemi ile özütlenerek inovatif katma değerli yeni ürünlere dönüştürülmektedir; yurtiçi ve yurtdışında online, perakende ve eczane kanallarında satışa sunulmaktadır. BEE’O Propolis’in geliştirdiği ürünler, benzer ürünlerden en az üç kat daha yüksek biyolojik aktiviteye yani etken maddeye sahiptir. BEE’O Propolisin geliştirdiği ürünler Türkiye’den Amerika ve Avrupa’dan olmak üzere 31 farklı ulusal ve uluslararası ödüle layık görülmüştür.

BEE’O Propolis yerli Anadolu Propolisi ile ham ballı karışımlar, tablet, damla, şurup, kozmetik formunda katma değerli birçok ürün üretmektedir. Bu ürünler; Türkiye’de online olarak kendi e-ticaret sitesi www.beeo.com.tr üzerinden ve Carrefour, Macrocenter, Migros vb. 2500 perakende satış noktasında ayrıca BEE’O UP markasıyla 25.000 eczane kanalında; Amerika’da ise yine kendi e-ticaret sitesi www.beeandyou.com üzerinden ayrıca Amazon, Wallmart, E-bay’den ayrıca CVS eczane zincirleri ile 3500 perakende satış noktasında tüketicilerle buluşturulmaktadır. Bunun yanı sıra 13 ülkeye de ihraç edilmektedir.