Zorunlu Deprem Sigortası,Konut Sigortaları 7/24 Bilgi:TIKLA

Murat Çiftçi: “İçinden geçtiğimiz şu dönemde, tarım ve gıda konusunda tüm insanlığı çok ciddi tehlikelerin beklediği gerçeği herkes ve her çevre tarafından kabul ediliyor. Burada sorun tespit eksikliği değil; her sektörün, her kurumun üzerine düşeni yapıp yapmayacağı gerçeğidir. İşte BİREVİM olarak bu sorumluluğu alıyor ve sektörümüzde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Çiftçilerimizin, “Birlikte Tasarruf Finans” yöntemiyle, düşük maliyetli finans kaynaklarına ulaşmaları konusunda vesile olmak BİREVİM olarak varlık nedenlerimizden birisi. Çiftçilerimiz ülkemizin ve insanlığın sağlığının en önemli aktörleridir ve onların biraz da olsa nefes almaları gerekiyor.”

3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren “BİREVİM”, içinden geçtiğimiz, tarım ve gıda konusunda tüm insanlığı çok ciddi tehlikelerin beklediği bir dönemde ve “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” kapsamında, “ÇİFTÇİ DESTEK PAKETİ”ni hizmete sunarak, önemli bir sosyal sorumluluk örneği sergiledi.

Çiftçilere indirimli fiyat üzerinden ekstra yüzde 10 indirim

Firma tarafından yapılan açıklamada, yeni paketle, içinden geçtiğimiz bu dönemde stratejik öneme sahip tarım sektöründe faaliyet gösteren ve “Çiftçi Kayıt Sistemi”nde kayıtlı olan ya da “TARIMSAL İŞLETME BELGESİ” ile tarımsal faaliyetler ile uğraştığını belgeleyen çiftçi tasarruf sahiplerine; tüm tasarruf programlarında indirimli çalışma bedeli üzerinden ekstra yüzde 10 çalışma bedeli indirimi sunulacağı belirtildi. Paket, tarımsal işletme giderleri ve ekipmanı için gerekli olan finansman ihtiyacının karşılanmasında düşük maliyetli yeni bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

Çiftçilerimiz ülkemizin ve insanlığın sağlığının en önemli aktörleridir ve onların biraz da olsa nefes almaları gerekiyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, içinden geçtiğimiz şu dönemde, tarım ve gıda konusunda tüm insanlığı çok ciddi tehlikelerin beklediği gerçeğinin altını çizerek; “Bu gerçek herkes ve her çevre tarafından kabul ediliyor. Burada sorun tespit eksikliği değil; her sektörün, her kurumun üzerine düşeni yapıp yapmayacağı gerçeğidir. İşte BİREVİM olarak bu sorumluluğu alıyor ve sektörümüzde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Çiftçilerimizin, “Birlikte Tasarruf Finans” yöntemiyle, düşük maliyetli finans kaynaklarına ulaşmaları konusunda vesile olmak, BİREVİM olarak varlık nedenlerimizden birisi. Çiftçilerimiz ülkemizin ve insanlığın sağlığının en önemli aktörleridir ve onların biraz da olsa nefes almaları gerekiyor. Çiftçilerimizin tek yapmaları gereken, “ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) Kaydı” veya “Tarımsal İşletme Belgesi” belgelerinden birini ibraz etmeleri. Çorbada tuzumuzun olması bizi heyecanlandırıyor. ” dedi.