Coca-Cola, normalleşme süreciyle birlikte hem tüketiciye fayda yaratma hem de satış noktalarını destekleme hedefiyle hayata geçirdiği “Aç Kendini Hayata” projesi kapsamında “Bu Coca-Cola Bizden” kampanyasını başlattı. “Daha Daha” online promosyon platformu üzerinden kampanyaya katılacak 1.5 milyon kişiye sevdikleri Coca-Cola’lar hediye edilecek. İlk etapta geleneksel satış kanallarından başlayan kampanyaya, tüketiciler hediye içeceklerini ister anında, isterlerse “Daha Daha” uygulamasındaki “Daha Cüzdan” sekmesine ekleyerek 31 Temmuz’a kadar kullanabilecekler. 1 Temmuz tarihinden itibaren seçili yeme-içme mekanları da “Bu Coca-Cola Bizden” kampanyasına dahil olabilecek.

Coca-Cola Türkiye, Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen günlük hayatın normale dönüşüne katkıda bulunmak, tüketiciye fayda yaratmak ve satış noktalarını desteklemek hedefiyle hayata geçirdiği “Aç Kendini Hayata” projesi kapsamında yeni bir kampanya başlattı.Coca-Cola, toplam 1.5 milyon kişiye sevdikleri Coca-Cola tatlarını hediye edecek. “Bu Coca-Cola Bizden” kampanyasına, Coca-Cola’nın online promosyon platformu “Daha Daha” uygulamasından ulaşılabilecek. “Daha Daha” uygulamasına üye olan ve kod oluşturan ilk 1.5 milyon kişi, Coca-Cola Orijinal Tat 200 ml kutu, Coca-Cola Şekersiz 200 ml kutu, ürünlerinden birini seçili satış noktalarından ücretsiz olarak temin edebilecekler. Temmuz ayı itibariyle kampanyaya katılacak, seçili restoran ve satış kanallarında, 330 ml Coca-Cola’nın hediye olarak sunulmaya başlanacak.

Kampanyaya “Daha Daha” mobil uygulaması veya www.dahadaha.com üzerinden üye olunarak katılım sağlanabilecek. “Daha Daha” üzerinden aldığı QR kodunu, kampanyaya katılmayı kabul eden satış noktalarına ileten katılımcılar sevdikleri Coca-Cola tatlarından oluşan hediyelerini teslim alacaklar.


Coca-Cola Şirketi Hakkında

Coca-Cola, portföyünde yer alan 500’den fazla içecek çeşidiyle dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketidir. Dünyanın en değerli markası Coca-Cola başta olmak üzere, her biri 1 milyar dolar değerindeki Cola-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Georgia Coffee ve Del Valle markalarını da bünyesinde bulundurmaktadır. Gazlı içecekler, meyve suları ve meyveli içecekler, hazır içimlik çay ve kahve kategorilerinde lider olan Coca-Cola şirketi, her gün 200’den fazla ülkede 1,9 milyar bardak alkolsüz içeceği tüketicilerle buluşturuyor.

Toplumların sürdürülebilirliği için çalışan Coca-Cola şirketi, ekolojik ayak izini azaltan, aktif ve sağlıklı yaşamı destekleyen, çalışanları için güvenli bir iş ortamı yaratan ve içinde faaliyet gösterdiği toplumların ekonomik gelişmesini destekleyen girişimlere odaklanıyor. Şişeleyici ortakları ve 700.000’i aşkın sistem çalışanıyla Coca-Cola dünyanın en büyük 10 işvereni arasında yer alıyor.