Singapur Hava Yolları bugün #SIAcares girişimiyle kurumsal bir sosyal sorumluluk kampanyası olan Mil Bağışlama Kampanyası’nı başlattı. Bu kampanya, Covid-19 salgını sırasında özverili bir şekilde halka hizmet eden çalışanlara bağışlanacak olan 100 milyon KrisFlyer mili hedefliyor.

Bugünden itibaren, KrisFlyer üyeleri en az 1.000 mil bağışla diledikleri çalışanı aday gösterebilir veya hiçbir aday göstermeden milleri bağışlayabilirler. Uygun adaylar arasında sağlık, toplu taşıma, süpermarket, temizlik, gıda dağıtım, kurye ve posta hizmetleri çalışanları bulunmaktadır.

KrisFlyer üyeleri, SingaporeAir.com'daki (Miles of Good) Mil Bağışlama Kampanyası açılış sayfası aracılığıyla bağış işlemlerini gerçekleştirebilirler. Katılmak isteyen çalışanlar, hikayelerini ve detaylarını kampanya özel sayfasından yapabileceklerdir.

Singapur Hava Yolları, bu kampanya için 70 milyon KrisFlyer mili toplanmasını hedefliyor ve diğer 30 Milyon mili de kendisi bağışlamayı hedefliyor. Aday gösterme 10 Ağustos 2020'de sona eriyor, ancak üyelerin millerini bağışlamak için 20 Kasım 2020'ye kadar süreleri var.

Singapur Hava Yolları, seçilen adayların hesaplarına 60.000'e kadar KrisFlyer mili yatıracak ve bu miller, Singapur Hava Yolları, SilkAir, Scoot veya diğer KrisFlyer ortak hava yollarında uçuş rezervasyonu yapmak için kullanılabilir. Ayrıca KrisShop, KrisFlyer vRooms ve KrisPay* aracılığıyla hediyelik eşyalar, otel konaklamaları, araba kiralama, alışveriş, yemek, sağlıklı yaşam ve bakım hizmetleri için de kullanılabilir.