YUSUF ZENGİN

İstanbul Havalimanı'nda birbirinden seçkin markalar, salgına karşı aldığı önlemlerle sağlıklı bir alışveriş deneyimi sunuyor! Farklı kategorilerde, binlerce ürün seçeneği sunan mağazalarda seyahatinize keyif katabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA Yönetimi de, sosyal medya hesabından yolcuları duty free alışverişi yapmaya çağırdı. İGA’nın Twitter hesabından Türkçe ve İngilizce olarak, “Seçkin markalar ve benzersiz bir alışveriş deneyimi #İstanbulHavalimanı’nda!” duyurusu yapıldı.

7 AYRI BÖLÜMDE ALIŞVERİŞ KEYFİ!

lk mağazanın 29 Ekim 2018’de açılmasının ardından dünyanın en büyük ticari mahallerinden birini de içinde barındıran 8 bin m²’lik 5 yeni mağaza daha devreye alındı. Tasarımında İstanbul Boğazı’ndan esinlenilen Duty Free alanı, yan yana 9 futbol sahası büyüklüğünde, “Moda Bahçesi”, “Aile Sarayı”, “Lüks Tepesi: Moda”, “Lüks Tepesi: Mücevher ve Saat”, “Lüks Tepesi: Moda ve Aksesuar”, “Stil Sahili” ve “İkon Körfezi” gibi 7 farklı bölüme ayrılıyor. Her bölümde o konseptle uyumlu yerli ve yabancı markalar, zengin ve farklı ürün seçenekleri ile yolcularını karşılıyor. Ayrıca yerli ve milli markaların bu projede ayrı bir yeri ve önemi bulunuyor.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR!

Dış hatlar pasaport kontrolünden geçer geçmez yolcuları dünyada lüksün sembolü olmuş Bottega Veneta, Bulgari, Celine, Christian Dior, Emporio Armani, Fendi, Ferragamo, Gucci, Hermes, Loro Piana, Louis Vuitton, Prada ve Saint Laurent Paris markaları karşılayacak.

Aynı zamanda Türkiye’nin gururu olmuş D&R, Desa, Vakko, Mavi, Atasay, Ze Pırlanta, Yargıcı, Saat&Saat, Rue, Damat&Tween, D’s Damat, Luzdemia, Tamer Tanca ve TNC Butik, Emnana, Guard Leather, İpekyol, Machka, US Polo, Pierre Cardin, Cacharel, Dogo, Lambend, Brandy’s ve Penti markaları da bu büyük projede yerlerini alacak.