Doğa tutkunlarının vazgeçilmez markası VANEDA, Sonbahar - Kış sezonuna sağlam yapısı, dayanıklı tabanı ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken yepyeni VMARK modelleriyle merhaba diyor.

VANEDA’nın hem doğada hem de şehirde kullanılmak üzere tasarladığı VMARK 4 Mevsim Su Geçirmez ve VMARK PROmodelleri, diğer su geçirmez teknolojilerden farklı olarak VANEDA’nın AR-GE merkezinde geliştirilen DryTex ® teknolojisi ile üretiliyor.

Şehirdeyken dahi kendini doğada hissetmek isteyenlerin markası VANEDA, günlük yaşam stiline etkin konfor ve yürüyüş kabiliyeti kazandıran VMARK modelleriyle doğa tutkunlarını günün rutininden uzaklaştırıyor. Doğa ile iç içe olmayı seven macera tutkunları için tasarlanan VANEDA’nın VMARK modelleri, kişiyi doğal, özgür ve rahat hissettiriyor. Fonksiyonelliğiyle dikkat çeken VMARK 4 Mevsim, VMARK PRO ve VMARK Yazlık modelleri, üstün özellikleri sayesinde tüm doğa aktivitelerinize eşlik edecek şekilde tasarlandı.

VANEDA VMARK MODELLERİ ÜSTÜN TEKNİK KABİLİYETLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

VMARK koleksiyonundaki her model; çift yoğunluklu enjeksiyon taban teknolojisi kullanılarak su geçirmez, yırtılmaya dayanıklı nubuk ve süet deriyle üretiliyor. Anatomik olarak desteklenmiş bu tasarımlar nefes alabilir, orthoflex, hijyenik, nem emici ve değiştirilebilir mostralarla etkin konfor ve yürüyüş kabiliyeti sağlıyor.
Çift yoğunluklu enjeksiyon taban teknolojisi kullanılan modellerin alt tabanı ise kauçuk NUBES I-RUBBER ®; özel tasarım, kayma direnci yüksek, kolay aşınmayan ve uzun ömürlü teknoloji ile üretiliyor.
Dış kısımda su geçirmez, nefes alabilir, yırtılmaya dayanıklı nubuk ve süet deri; CORDURA ® (Poliamid 6.6) hava geçirgen ve dayanıklı örgü kumaş kullanılan VMARK modellerinin iç kısımda ise nefes alabilen airfile yaka astar, aşınmaya ve yırtılmaya karşı dayanıklı polyester iç astar kullanılıyor.