Prive Revaux’nun %100 UVA korumalı, polarize camlı el yapımı güneş gözlükleri sonbahar mevsiminde de sizlere eşlik edecek.

Göz sağlığı ve bakımı her zaman her yaşta oldukça önemli. Güneş gözlükleri ise artık tüm yıl boyunca sıklıkla kullanılan aksesuarların başında geliyor. Prive Revaux güneş gözlükleri; sonbahar kombinlerini çarpıcı bir güneş gözlüğü modeliyle tamamlarken, %100 UV korumalı polarize camlarıyla gözlerinizi güneş ışınlarının etkilerinden korumanıza yardımcı olacak.

Prive Revaux’nun ünlü tasarımcıları, 2020 yazında vazgeçilmez klasiklerini modern dokunuşlarla harmanlayarak tarzımızı yarattı. Sezonun sevilen güneş gözlüğü modellerini dünyaca ünlü model Adriana Lima, sanatçı Dove Cameron, aktör Jamie Foxx, aktrist Ashley Benson gibi ünlü Hollywood isimlerinin tasarladığı kapsül koleksiyonlarda bulmak mümkün.

PRIVÉ REVAUX HAKKINDA

Privé Revaux Eyewear, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile güneş gözlüğü pazarında oyunu değiştirmek için kuruldu. Girişimci David Schottenstein’dan, ünlü vizyoner Jamie Foxx, Hailee Steinfeld ve Ashley Benson’a, Yaratıcı Direktörler Rob Zangardi ve Mariel Haenn’e seçkin bir ekiple, stil ve kalite konusunda ortak bir tutku üzerine inşa edildi. Uygun fiyatlı, el yapımı ve %100 UV korumalı polarize güneş gözlüğü camları ile herkes istediği gibi görünebilir.

ATASUN OPTİK HAKKINDA

Atasun Optik, 2007 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet göstermektedir. 2018 yılında sadece güneş gözlükleri ve aksesuar alanında hizmet veren Solaris markasını da Türkiye’ye taşıyan Atasun Optik, 2 markayla 53 ilde 260’tan fazla nokta ve e-ticaret platformlarıyla hizmet vermektedir. Ayrıca 50'den fazla marka ve 1000'den fazla ürün çeşidini müşteri ile buluşturmaktadır. Atasun Optik, dünya markası ürünleri tedarikçi firmalardan temin etmenin yanı sıra yerli üretime de destek vermektedir. “Sektöründe en çok tavsiye edilen perakende lideri” olma vizyonu ve “iyi görme ve görünmeyi herkese ulaştırma” misyonuyla çalışmalarına tüm özen ve çabasıyla devam etmektedir.