Emirates, Budapeşte (21 Ekim'den itibaren), Bologna (1 Kasım), Düsseldorf (1 Kasım), Hamburg (1 Kasım) ve Lyon'a (4 Kasım) uçuşlarına yeniden başlamasıyla birlikte Avrupa'daki uçuş ağının 31 destinasyona ulaşacağını ve dünya çapındaki yolcularına Dubai üzerinden kolayca aktarma yapma imkanı sunacağını duyurdu.

Bu 5 destinasyonun eklenmesiyle, Emirates'in global uçuş ağı 99 destinasyona ulaşırken, havayolu şirketi daima yolcularının, mürettebatının ve topluluklarının sağlık ve güvenliğine öncelik vererek seyahat talebini kademeli olarak karşılamaya devam ediyor.

Budapeşte ve Lyon kalkışlı ve inişli uçuşlar, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada iki kez gerçekleştirilirken, Bologna, Düsseldorf ve Hamburg kalkışlı ve inişli uçuşlar haftada iki kez Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

İstikamet Dubai: Güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai en popüler küresel şehirlerden biridir. 2019 yılında şehir 16,7 milyon ziyaretçiyi ağırlamış ve yüzlerce küresel toplantı ve fuarın yanı sıra spor ve eğlence etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır. Dubai, ziyaretçilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirler ile Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat damgası alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur.

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları, yolculara seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda seyahat esnekliği sunan rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilirler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme, bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma veya biletlerini seyahat kuponuna çevirerek ileride kendileri ya da aile ve arkadaşları için uçak bileti satın alımlarında kullanma gibi seçeneklerine sahiptir.