Anadolu Sigorta’dan Yine Bir İlk: Ticari İşletmelere Özel Parametrik Salgın Hastalıklar Sigortası 7/24 Bilgi: TIKLA

“Temel odağım bir insanın kendini gerçekleştirme yolculuğunda ona destek olabilecek bireysel ve grup eğitimlerini sunmak”

“Seyir kitabı eğitimimi yansıtıyor”

Seyir kitabının yazarı, Zihin Dönüşümü Eğitmeni Piraye Erdoğan kurucusu olduğu Delphinpiraye sistemini ve zihin yolcuklarında uyguladığı çalışmaları MAG okurları için anlattı.

Çağla Şikel’in katıldığı bir dijital içerik programında bahsettiği Piraye Erdoğan yolculuğunu öel röportajında paylaşıyor. Nefes Koçu ve Nefes Eğitmenliği ile başlayan kariyerine “Zihinden Özgürleşmek” diye tanımladığı zihin dönüşümü planı ile devam eden Erdoğan yolcuğunu şöyle anlatıyor:” Nefes ile “Zihinden Özgürleşmek” planımı bir bir araya getirerek kendi disiplinimi oluşturdum. Hem kişinin zihninden özgürleşip kendi gerçeğini yaşamasına geçişinin hem de nefesinin zihinsel faaliyetlerinden özgürleşerek doğal ve doğru şekilde akmasının başarılmasını içeren çözümleme ve uygulama çalışmalarını kapsayan “Özgür Zihin, Özgür Nefes” programını oluşturdum” Bireysel ve kurumsal anlamda sayısız eğitim veren Erdoğan’ın katılımcıları arasında ünlü isimler de bulunuyor.