Birkaç sezondur trendler arasında üst sıralarda yer alan kadife pantolonlar bu kış sezonunda da yükselişine devam ediyor. Soğuklara meydan okuyan sıcak dokusu, rahatlığı ve renk alternatifleriyle öne çıkan kadife pantolonlar Altınyıldız Classics kış koleksiyonunun başrol oyuncuları arasında yer alıyor.

Altınyıldız Classics’in kadife pantolonları, rahat formlarının yanı sıra renk seçenekleriyle kış kombinlerinin en şık tamamlayıcısı oluyor. Kahverengi ve lacivert gibi zamansız ve her parçayla uyumlu renklerin yanı sıra bej rengi model ile fark yaratıyor. Kışın açık renk giyilmez kuralının yıkılması ve ton sür ton kombinlerin yükselişe geçmesi ile bej rengi pantolon benzer tonlarla birlikte kullanıldığında çok güçlü ve cesur bir tarz sergiliyor.

Hem casual stile yönlenen ofis şıklığı hem de günlük konforun tamamlayıcısı Altınyıldız Classics kadife pantolonlar, stil sahibi erkeklerin şıklığına şıklık katarken, soğuk günlere sıcak bir dokunuş katıyor. Kadife pantolon modelleri ile hem günlük hem klasik kombinler yapabilir, casual stil oluşturabilir, kadifenin gücünden doğan konforlu şıklığı yakalayabilirsiniz.