HONOR Band 6, HONOR Earbuds 2 Lite ve HONOR MagicWatch 2, Efsane Kasım fırsatlarında indirimli fiyatlarıyla ay sonuna dek kullanıcılarla buluşuyor.

Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR’un sevilen akıllı ürünleri, Hepsiburada’nın Efsane Kasım kampanyası kapsamında indirimli fiyatlarıyla satışa çıktı.

Aktif gürültü engelleme özelliğine en uygun fiyatlı kulaklık olarak dikkat çeken ve 32 saate varan uzun pil ömrüyle gelen HONOR Earbuds 2 Lite, Efsane Kasım ayı indirimlerine özel 479 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Üç farklı boyda kulaklık ucuyla birlikte gelen Earbuds 2 Lite, 10 saat müzik dinlemenin yanı sıra sadece 10 dakikalık şarj ile 4 saat kullanım imkanı da sunuyor.

Bileklikten çok daha fazlası: HONOR Band 6

1.47 inç büyük AMOLED ekranıyla bir bileklikten çok daha fazlasını sunan HONOR Band 6 da 499 TL yerine 379 TL’den satışa çıkan indirimli ürünler arasında yer alıyor. HONOR Band 6, 14 günlük pil ömrüyle rakiplerinden sıyrılırken, akıllı 7/24 kalp ritim takibi, kan oksijen seviyesi takibi, 10 profesyonel egzersiz moduyla öne çıkıyor.

HONOR MagicWatch 2 spor severlerin en büyük yardımcısı

HONOR’un Türkiye pazarındaki en sevilen ürünlerinden HONOR MagicWatch 2, indirimler kapsamında 1248,99 TL fiyatıyla satılıyor. Üretiminde havacılık endüstrisinde yaygın olarak kullanılan rafine 316L paslanmaz çelik kullanılan akıllı saat modeli MagicWatch 2, daha kişisel ve verimli bir spor hayatı için koşu, yürüyüş, bisiklet, triatlon, havuzda yüzme, serbest antrenman ve kürek gibi 8 dış, 7 iç ortam sporu için hedef bazlı takip desteği sunuyor. MagicWatch 2 ile hareket halindeyken ister kulaklıkla ister akıllı saatin dahili hoparlör ve mikrofonunu kullanarak, Bluetooth üzerinden telefon 150 metreye kadar olan mesafeden bile telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

HONOR’un sevilen ürünlerine Hepsiburada internet sitesi ve uygulaması üzerinden kasım sonuna kadar indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz.