#7 gün 24 saat sigorta hizmeti Merka Anadolu sigorta

Dermatologların en çok önerdiği cilt bakım markası* La Roche-Posay ile yenilenmenin şimdi tam zamanı! Bir nemlendiriciden daha fazlası olan Lipikar Baume AP+M Nemlendirici ile cilt bariyerinizi güçlendirebilir, Pure Vitamin C10 Serum ve HYALU B5 Serum ile dolgun, sıkı ve ışıltılı cildinizle genç bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz. La Roche-Posay’in uzman cilt bakım ürünleriyle yeni yıla başlarken nemli, aydınlık ve sıkı cildinizin tadını doyasıya yaşayın!

Çok kuru ve atopiye eğilim gösterebilen ciltler için uzman çözüm: Lipikar Baume AP+M Nemlendirici

Lipikar Baume AP+M Nemlendirici; cilt mikrobiyomunu dengeliyor, çok kuru ve atopiye eğilim gösterebilen ciltler için kuruluk kaynaklı kaşıntı hissini azaltmaya destek veriyor ve tekrarlama karşıtı etki sunuyor. Her yaşın kullanımına uygun Lipikar Baume AP+M, bebek ve çocuklarda görülebilen alevlenme ve atopi ataklarını azaltmaya yardımcı olarak cildi anında yatıştırıyor. Yapılan testlerle performansı kanıtlanmış Lipikar Baume AP+M, cilt bariyerini güçlendirerek cildi rahatlatıyor. Yağlı, yapışkan his bırakmayan nemlendirici, günlük uygulamayı kolaylaştırmak ve hızlandırmak için anında emiliyor.

Lipikar Baume AP+M; içeriğindeki en önemli bileşenlerden Niacinamide sayesinde cildi anında yatıştırıyor, kaşıntı karşıtı ve anti-inflamatuar bir etki sunuyor. Shea Yağı ile cilt bariyerini onarmaya yardımcı olurken, AP+M Teknolojisi ile de cilt mikrobiyomunu dengeliyor.

Saf Vitamin C10 Serum’un antioksidan gücü ile ışıldayın

La Roche-Posay'in yoğun C vitaminli antioksidan serumu Saf Vitamin C10, canlılığını yitirmiş hassas ciltlerin gerçek ışıltısını açığa çıkarıyor. Yüksek konsantrasyonda Saf C Vitamini, Salisilik Asit ve Neurosensin içerikli serum, kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. Cilde hızlıca nüfuz eden özelliği ile anında parlak, yumuşak ve nemli bir cildin kapısını aralıyor. Kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünü azaltarak pürüzsüz ve eşit bir cilt tonuna sahip olmanızı sağlıyor.

Yapılan testlere göre; deneyenlerin %89'u cildinin nemlenmiş ve yatışmış olduğunu, %85’i cilt dokusunun arınmış göründüğünü, %79’u gözeneklerinin sıkılaşmış göründüğünü ve cildinin sağlıklı ışıltı kazandığını söylemiştir**.

HYALU B5 Serum ile dolgun ve sıkı görünen bir cilt sizinle!

La Roche-Posay, yorgun ve esnekliğini kaybetmiş ciltlere özel geliştirdiği HYALU B5 Serum ile daha genç bir cilt görünümü kazanmanızı sağlıyor. İki çeşit Hyalüronik Asit, Vitamin B5 ve Madecassoside içeren formülüyle HYALU B5 Serum, cilde eski dolgun görünümünü geri veriyor ve cilt bariyerini onarmaya yardımcı oluyor. Güçlü içerikleri sayesinde ciltte anında etkisini göstermeye başlıyor. Yapılan çalışmalarda; 26 günlük kullanımın ardından deneyenlerin %71'i kırışıklıkların azaldığını belirtmiştir***. 4 hafta sonra ise deneyenlerin %75'i cilt tonunun daha ferah göründüğünü ve %69’u cildinin canlı göründüğünü ifade etmiştir***.