Burger King®’in Tadıyla Şaşırtacak Büyüklüğüyle Doyuracak Yepyeni Lezzeti ‘King Beef Burger’i Denemeye Hazır Mısın? 

Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® gurme lezzetlerini genişleterek sevenlerini mutlu etmeye devam ediyor. Gurmelerin ağzını açık bırakacak, alevde pişen dev ızgara etinin yumuşacık artizan ekmeğiyle buluştuğu yeni King Beef Burger, Burger King® restoranlarında lezzet severleri bekliyor. 

Burger King®, restoranlarında misafirlerine sunduğu yepyeni gurme lezzeti King Beef Burger ile müdavimlerini farklı bir lezzet deneyimine çıkarıyor. Doyurucu King Beef Burger’e 175 gramlık dev alevde ızgara eti, yumuşacık artizan ekmeği, sarımsaklı mayonezi, domatesi, yeşilliği ve iki dilim cheddar peyniri eşlik ediyor. 

 

King Beef Burger enfes ve doyurucu içeriği ile lezzet tutkunlarının gözdesi, gurmelerin vazgeçilmezi olacak.

Tıkla Gelsin Aracılığıyla Bu Büyüleyici Lezzetlerin Tadını Çıkarmak Şimdi Daha Avantajlı!

 

Lezzet severler, yepyeni ve göz kamaştırıcı King Beef Burger’e tüm Burger King restoranlarında ve Ara Gelsin sipariş hattı, Tıkla Gelsin® Mobil Uygulaması, Yemeksepeti üzerinden ulaşabiliyor. 

 

Ayrıca, Tıkla Gelsin®’e üye olan burger severler verdikleri siparişlerde Tıkla Para kazanıyor. Sevdiğiniz Burger King® lezzetlerine bir tıkla ulaşma fırsatı tanıyan Tıkla Gelsin®’de 1 Tıkla Para = 1 TL değerinde.

 

TAB Gıda hakkında   

ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Sbarro® 2006 yılında, Popeyes® markası ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında kendi markası olan Usta Dönerci®’yi, 2019 yılında da yine kendi markası olan Usta Pideci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 90‘dan fazla Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 80’den fazla Arby’s®, 140’dan fazla Usta Dönerci® ve 30’dan fazla Usta Pideci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.