Konsept ve tasarımlarla Türkiye mobilya sektörüne yenilikçi yaklaşımlar sunan Kilim Mobilya, tarz ve deneyim odaklı mağazasının ikincisini Bursa’da açtı. Yenilenen yüzüyle farklı kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan mağaza, toplamda 3 kat ve 1500 metrekarelik alanda hizmet verecek. Koleksiyonların özgün bir alanda hikâyeleştirilerek tanıtıldığı mağazada, Kilim’in minimal, elegant, retro, klasik ve modern yaşam tarzlarına uygun ürünleriyle uyku grubu ürünleri satışta olacak.

2022 yılındaki stratejisini tarz odaklı ve deneyim mağazacılığı konsepti üzerine kuran Kilim Mobilya, bu kapsamda Adana’dan sonraki ikinci mağazasını Bursa’da açtı. Tarz ve deneyim odaklı konseptiyle Kilim’in minimal, elegant, retro, klasik ve modern yaşam tarzlarını bir arada bulunduran mağaza, toplamda 3 kat ve 1500 metrekarelik alanda hizmet verecek. Türkiye’de 10’uncu fabrika satış mağazasına ulaşan marka, dünya tasarım trendleriyle özgünleştirdiği koleksiyonların yanı sıra deneyim mağazacılığı anlayışını yansıtan ürünleri kullanıcılarla buluşturacak.

Kilim’de yeni mağazacılık anlayışı tarz ve deneyim

Bursa’da açılan mağazaya dair açıklamalarda bulunan Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, “Tarzı ve deneyimi odağına alan mağaza ağımızın ikinci adımını Adana’nın ardından Bursa’da attık. Her yıl mağaza sayımızı artırırken yeni geliştirdiğimiz konsept ve deneyimi daha özel kılan özelliklerle de hizmet kalitemizi geliştiriyoruz. Bu doğrultuda içinde konumlandırdığımız tarz adaları ve tarz yelpazesi uygulamalarımızın olduğu yeni mağazamızda mobilya alışverişine deneyim odaklı yeni bir soluk getiriyoruz. Yeni mağazacılık yaklaşımımızı sergilemek üzere kendimize koyduğumuz hedefler var.

Türkiye’nin belirli bölgelerindeki lokasyonlar için algılarımız devamlı açık. Ülkemizin önemli şehirlerinden biri olan Bursa’da da bu konseptimizi müşterilerimizle buluşturmak istediğimiz için mağazamızın açılışını yaptık. Kilim rahatlığını deneyimlemek isteyen müşterilerimiz, uzman ekibimizin de yardımıyla ilham verici bir tecrübe yaşayacaklar. Bu sayede de müşterilerimiz kendi tarzlarına en uygun mobilyayı seçip, ücretsiz mimari hizmette alarak evlerini diledikleri konsepte dönüştürebilecekler” dedi.