Telekomünikasyon ve bilişim sektörünün lider şirketi ve global sistem entegratörü; Mikrolink’in Türkiye Genel Müdürlük görevine Taşkın Öktem getirildi.

Açık Holding’in amiral gemisi Mikrolink, çeyrek asra yakın süredir Türkiye başta olmak üzere Amerika, Almanya, İngiltere, Katar, Kazakistan, Azerbaycan gibi ülkelerde kurulu lokal şirketleri ile uluslararası alanda faaliyet gösteriyor. Başta telekomünikasyon altyapı çalışmaları, yeni nesil 5G çalışmaları, bina içi kapsama (IBS) çözümleri, veri merkezi dizayn ve tasarımı, mobil baz İstasyonu kurulum işletme ve üretimi, telekomünikasyon ekipmanları üretimi, GSM-R ve TETRA projeleri olmak üzere geniş yelpazede çalışmalar yapan Mikrolink’in Türkiye Genel Müdürü Taşkın Öktem oldu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezun olan Öktem, lisan eğitiminden sonra 9 Eylül Üniversitesi ATMER (Avrupa Topluluğu Stratejik Araştırma Merkezi) bölümünde 2 yıl Dış Ticaret eğitimi aldı. 2010 yılından beri Mikrolink bünyesinde üst düzey yöneticilik pozisyonları da dahil olmak üzere farklı görevlerde bulunan Öktem, yeni göreviyle Mikrolink markasının Türkiye’deki tüm organizasyonel yapılarından ve operasyon yönetiminden sorumlu olacak.

‘’Uzun yıllardır parçası olduğum bu vizyoner yapıyı geleceğe taşıma sorumluluğunu üstlendiğim için çok gururluyum.’’

Taşkın Öktem kendisine duydukları güvenden dolayı Açık Holding Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek ‘’ Türkiye’de telekomünikasyon ve bilişim sektöründe yarattığı ekosistemle fark yaratan Mikrolink’in bir ferdi olmaktan her zaman büyük bir mutluluk duydum. Lider teknoloji şirketleri başta olmak üzere birçok büyük şirketin çözüm ortağı olan Mikrolink; köklü değerleri, kurumsal kültürü, mühendislik gücü ve kalite anlayışıyla sürdürülebilir çözümler üretiyor. Uzun yıllardır parçası olduğum bu vizyoner yapıyı geleceğe taşıma sorumluluğunu üstlendiğim için çok gururluyum. Çalışma arkadaşlarımla birlikte her zaman en iyisi için hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ dedi