Yusuf Zengin
Yusuf Zengin

Hülya can çekişiyor

Hiç fark ettiniz mi zaman ne çabuk geçiyor? Bir de bakmışsınız günler ay, aylar yıl, yıllar da bir asır olmuş, koskoca ömür bitip gitmiş. Sonra anımsarsınız o eski günleri; kalbinizde buruk bir acı vardır. Öfkelenirsiniz zamanın söz dinlemeden ilerleyişine… Farkındasınızdır; ama kabul etmek istemezsiniz; direnirsiniz. Zamanın sizden hiçbir şey götürmediğini iddia edersiniz. Ama nafile… Zaman sizden pek çok şey götürmüştür.
Zamanın pek çok şeyi acımasızca alıp götürdüğü ünlülerimizden biri de Hülya Avşar. Geçtiğimiz hafta magazin programlarının birinde yer alan ünlümüzün çırpınışlarını izledim ve üzüldüm. Seneler ne zalimmiş demekten kendimi alamadım. Bir zamanların meşhur kraliçesi şimdi ne hallere düşmüş. Yazık! Eskiden sadece güzelliğiyle gündem oluşturmayı başaran Hülya Avşar'ın artık gündemde kalabilmesi için çok daha fazlasına ihtiyacı var ve o da bunun farkında. Gündem oluşturabilmek için yapmadığı çılgınlıklar kalmıyor. Her gecen gün ayrı bir polemikle gündeme damgasını vuruyor. Oysa bir zamanlar öyle miydi? Bir afetti herkesin dudaklarını uçuklatan. Hani derler ya Allah özene bezene yaratmış; işte öyle mükemmel bir güzelliğe sahipti. O deniz gözleri zaten yetiyordu yüreklerdeki buzları eritmeye. Polemiğe ihtiyacı bile yoktu. O güzellik sesini de tüm kusurlarını da örtüyordu. Ya şimdi? Artık yaşlanıyorsun Hülya. O deniz gözler de yetmez oldu. Bunun sen de farkındasın. Panikliyorsun. Kameralar olmadan yaşayamazsın çünkü. Sırf unutulmayıp gündemde kalabilmek için ipe sapa gelmez şeyler söylüyor ve yapıyorsun. İşin daha vahim tarafı gazeteci arkadaşlar da bu tiplerin her dediğini, her yaptığını günü gününe yazıyorlar.
Bunu yaparak halkın zekasını da beğeni düzeyini de küçümsüyorlar. Bu yüzden gerçekten gözler önünde olmayı hak eden başarılı insanlar değil, gözler önünde olmayı seven insanlar gündemi boş yere meşgul ediyor ve yok yere alkış topluyor. Gerçek emeğin değeri ise – her zaman olduğu gibi- yine bilinmiyor.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Haberci'yi instagram'da takip edin Türkiye Haberci'yi Facebook'ta takip edin

TÜRKİYE HABERCİ E-GAZETE

  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete

YAZARLAR