Yusuf Zengin
Yusuf Zengin

PANTER SEDA

Ağza alınmayacak küfürler etti. Peki Seda'yı bukadar çileden çıkaran olay neydi? Canlı yayında "Isırırsam koparırım" dediği kişi kimdi?

İşte Seda'yı çıldırtan açıklamalar

Sabah gazetesinde yer alan açıklamada gazinocular kralı Noyanel, Seda Sayan ile ilgili bir anıyı şöyle aktarmıştı; " Ben mesela bir kez Seda'ya (Sayan) fırça çektim. "Benim gazinomdan çıkıp başkasının arabasına binemezsin," dedim. "Döverim seni," dedim. "Kızma patron, tamam," dedi. Git otele. Canın bilmem ne yapmak istiyor. Yaparsın. Bunlardan hoşlanmadığım, kuralları ben koyduğum için ilk başta o kurallara ben riayet ederdim. - Seda Sayan'la ilişkiniz mi vardı? - Günlük. Seda'yla zaten şey olmaz. Seda'nın hayatı materyal üzerine kurulmuştur. İzmir'de onun için milyarlar harca, sen İstanbul'a git, o sana bir çay ısmarlamaz bile. Öyle de cimridir. Karakter olarak sevmediğim bir sanatçıdır.

Bunun üzerine Seda Sayan çileden çıktı.

Canlı yayına telefonla bağlanan Sayan, "Adamın beynini patlatırım" dedi. "Dangalak" diye bağırarak başlayıp işi küfür ve hakaret dolu bir konuşmaya götürdü. Seda Sayan'ın canlı yayında söylediği bazı sözler; - Bırakın bunları, bırakın bu terbiyesiz terbiyesiz insanları, bok atmayı... -İğrenç bir başlık ve iffetsizlikle suçlanan benim. Herkese dava açtım... -Isırırsam kopartırım... -Adam gibi adam silah taşır... -Böyle lafı söyleyen adam... -Hem Atalay Noyanel hem Sabah Gazetesi o iğrenç manşeti bana izah etmek zorunda...

Sayan'a böyle konuşmak hiç yakışmadı. Gercı haklı boyle bır olay olsa dahi soylenmez karsındakı sahıs cok ayıp ettı. Ama milyonların kalbine taht kurmuş bir sanatçımızın insanlara örnek olması gerekiyor. Unutmayın Seda hanım sizi sadece ana babalar değil onların çoluk çocuklarıda izliyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Haberci'yi instagram'da takip edin Türkiye Haberci'yi Facebook'ta takip edin

TÜRKİYE HABERCİ E-GAZETE

  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete