Yusuf Zengin
Yusuf Zengin

İt ürür, kervan yürür!..

Türlü oyunlar ve girişimlerle Türkiye'nin istikrarını bozmayı beceremeyen dahili ve harici hainlerin, yeni oyunlar tezgahlamakta olduklarını görüyorum.
İçte ve dışda yaşanan 'dik' duruş, makamlar ve kurumlar arasındaki 'ahenk' bu hainlerin yeni hedefi haline geldi. Son günlerde yaşanan münferit olayların büyütülerek, makam ve köklü kurumların hedef alınması bunun en bariz göstergesi.
Kabul etmek gerekir ki; bir kurum bünyesinde çalışan şahsın yaptığı ferdi hatanın, tüm bir kuruma mal edilmesi insafa uymaz. Tek bir polisin veya bir askerin suç işlemesi, koskoca emniyet teşkilatını veya TSK'yı zan altında bırakamaz/bırakmamalı... Bir milletvekilinin veya parti mensubunun yaptığı hatanın tüm siyasetçileri kirletemeyeceği gibi...
...
Ama bu insafsızlar; en ufak bir olayda tüm camiayı kirletmek için ellerinden geleni yapıyor, bu da yetmezmiş gibi konuyu döndürüp dolaştırıp Cumhurbaşkanlığı veya Başbakanlık makamına maletmeye çalışıyorlar.
Fakat işin güzel tarafı; gerçeği gören vatandaşlar bu tuzağa düşmüyorlar ve her seferinde bu gafillere gereken tokadı indiriyorlar.
...
Son günlerde gözlemlediğim bir başka konu daha var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kısa sürede vatandaşın gönlünü kazanan ve bunu da girdiği ilk seçimde kanıtlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki 'uyumun' bu hain kesimi rahatsız ettiğini görüyoruz. Bu rahatsızlık öylesine bir noktaya geldi ki; harekete geçmekte gecikmediler.
Yeni senaryo/oyun...
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yapılacak bir kongre ile AK Parti Genel Başkanlığı'ndan ve dolayısı ile Başbakanlık'tan alınacağı yolunda. Buna dayanak olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlığı (!) gösteriliyor.
Başbakan Davutoğlu'nu yerine geçecek isimler üzerinde bile nabız yoklanmaya başlandı.
...
Bu duruma gülmemek elde değil!..
Çünkü; ortada bu dedikoduları destekleyecek en ufak bir durum yok. 'Ahmet Hoca' olarak camia içerisinde sevilen ve sayılan bir yere sahip olan Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında en ufak bir uyumsuzluk bulunmuyor. Aksine; ülke meselelerini çözmede bu iki siyasi fügür ele ele verrerek çalışıyorlar. İkisinin de tek gayesi var.
Yeni ve güçlü bir Türkiye...
...
Durum böyle olunca; içte ve dışta gerekeni yapamayan hainler, çareyi bu iki vatan sevdalısı lidere saldırmakta buluyorlar. Fakat; öylesine ucuz ve iğrenç dedikodular üretiyorlar ki...
Gülmemek elde değil.
Bu durum için söylenecek tek söz var aslında...
Bakın atalarımız bu konuda ne demişler: İt ürür, kervan yürür.
....
Yanlış anlaşılmasın; her hangi bir siyasi parti üyesi falan değilim. Tek üyeliğim; vatanım ve milletime bağlı olmak. Tek düşüncem; vatanımın bütünlüğü, milletimin refahı... Bu konuda elini taşın altına koyan, elinden geleni yapmaya gayret eden herkesi sonuna kadar savunurum/savunacağım da... Ucuz polemikler, aslı astarı olmayan dedikodular ve çamur at izi kalsın mantığı ile vatan ve millet için gayret gösterenlere saldıranlar, her daim hedefimde olacaktır.
Veselam...

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Haberci'yi instagram'da takip edin Türkiye Haberci'yi Facebook'ta takip edin

TÜRKİYE HABERCİ E-GAZETE

  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete