MUHARREM USTA'YA KULAK VER TÜRKİYE!

Saygı değer dostlar, yaşanan bazı olaylar ve trajik durumlar neticesinde insanların karşısına bazen fırsatlar gelir, önemli olan bu fırsatların gelmesi değil, doğru davranışlar ve vurgular yapılarak olumlu bir şekilde değerlendirilmesidir, bu bağlamda Trabzonspor kulüp başkanı Muharrem Ustanın söylemlerini Trabzonspor ve ülkemiz için büyük bir fırsat olarak görmekteyim.
Geçmişimize baktığımız zaman bu durum ister spor kulübü, ister siyasi parti, ister diğer kurum ve kuruluşlarda olsun, bugüne kadar Muharrem Usta gibi yapıcı söylemlerde bulunan ve bu cesareti gösteren lider çok fazla olmamıştır, bu durumu ülkemiz için fırsata çevirmemiz sporumuzun selameti için çok önemlidir.
Mevlana'nın dediği gibi ''Ne olursan ol yine gel'' yaklaşımıyla pozitif bir tutum, geçmişi sorgulamadan ve yapılanlardan ders çıkartarak ülkemize yaymış olduğu sevgi içerikli barış tohumlarına lütfen en azından bizler de su dökerek bu tohumların yeşermesinde az da olsa katkımız olmasını halkımızdan, sporseverlerden, kulüp yöneticileri ve başkanlarından istirham ediyorum.
Hiçbir kulüp başkanı bugüne kadar böyle bir karmaşıklık ve olumsuz durumun karşısında öncelikli olarak insanlara barış mesajları vermemiştir. Başkan daha da ileri giderek en son yapılan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçındaki olayları hiç sabote etmeden, doğabilecek bir arbedenin ve karışıklığın önüne geçerek ülkemizdeki herkese anlamlı bir örnek model olmuştur.
Sözlerimi çok fazla uzatmayacağım, çünkü mesajımın değerli okuyucularım tarafından algılandığını düşünüyorum, bu durumda tek temennim, her kesiminde söz sahibi olan yönetici büyüklerimizin de bu sese kulak vermesini en azından köstek olmayarak destek vermesini arzu etmektir.
Bu konuda anlamlı destek veren diğer yönetici ve kulüp başkanlarımıza ve bu anlamlı yaklaşımı gösteren Muharrem Usta'ya halkımız ve spor camiamız olarak teşekkür ederim. Selam ve dua ile.

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Haberci'yi instagram'da takip edin Türkiye Haberci'yi Facebook'ta takip edin

TÜRKİYE HABERCİ E-GAZETE

  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete
  • e-gazete

YAZARLAR