MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye, 1677 gün AKP zihniyetiyle ziyan olmuştur, israf edilmiştir'' dedi. Bursa'nın Fomara Alanı'nda partisince düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, hükümetin, ''yaşadığı rejim bunalımıyla temmuz sıcağında Türkiye'yi seçime götürmeye mecbur kaldığını'' ifade etti. Bahçeli, şöyle konuştu:

ÇİLELER NİHAYET SON BULUYOR

''Herşeye rağmen, gerekçesi ne olursa olsun 4.5 yıldır çektiğimiz çileler nihayet son buluyor. Demokrasi sınavı tam 29 gün sonra karşımızda olacak. Biliyorum, farkındayım, takatiniz ve sabrınız kalmadı bu iktidar döneminde.'' Türkiye'nin, 22 Temmuz'da tarihsel bir tercih yapacağını vurgulayan Bahçeli, vatandaşlardan, ''milletin huzuru, emniyeti için, barış ve Türkiye için'' MHP'yi tercih etmelerini istedi. Bahçeli, 'Bugün AKP hükümetinin yönetiminde tam 1677 gün geçmiştir. Türkiye, 1677 gün AKP zihniyetiyle ziyan olmuştur, israf edilmiştir" dedi.

MAĞDURLARI OYNAMA

Başbakan'ın ''Karşımda önümü kesmeye çalışan derin devlet var'' dediğini belirten Bahçeli, "Madem ki derin bir devlet olduğunu söylüyorsun, o halde durma üstüne git. Söylenme, çözüm üret. Mağduriyetten medet umma" diye konuştu.