'Tatilde çalıştım'
Geçen sezonun başından beri kendisine yapılan transfer teklifleriyle gündemi meşgul eden Appiah'tan savunma. Fenerbahçe'den ayrılacağı haberlerine bir anlam veremediğini söyleyen Ganalı oyuncu, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla şu açıklamayı yaptı: "Şampiyonlukta yaşadıklarımız gerçekten güzeldi. Sezon sonunda bir ameliyat geçirdim. Çalışmalarıma tatilde de devam ettim ve Fenerbahçe için hazır hale geldim. Buradayım ve çalışmalara başlayacağım. Başka kulüplere gideceğim konusu hep gündemde."
'Başvuru kulübüme'
"Basın beni her gün bir başka kulübe transfer ediyor. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir kere benim, 'Ben şuraya gidiyorum' deme durumum yok. Çünkü kulübümle sözleşmem sürüyor. Yani ben, Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Beni transfer etmek isteyen kulüpler, önce Fenerbahçe ile görüşmek zorunda. Bu tip haberlere yanıt vermekten artık bıktım. Fenerbahçe'yi seviyorum, burada mutluyum. Sürekli gideceğim yazılıp çiziliyor. Yoksa siz beni sevmiyor musunuz? Ben sizleri çok seviyorum."
`I love Fenerbahçe`
Ayrılacağı haberlerine anlam veremediğini ifade eden Appiah, 'Burada mutluyum. Yoksa siz beni sevmiyor musunuz?' diye konuştu.





