Maçtan sonra yine eski hocası Tigana'yı eleştiren Delgado ise, " Geçen sezon gerçek yerimde oynamadığım için bu kadar verimli olamıyordum. Şimdi istediğim yerdeyim ve daha yararlı olacağımı düşünüyorum" dedi.
3-4 GUNE KADAR TRANSFER BiTER
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve 3-4 güne kadar sonuç almayı hedeflediklerini söyledi. Doğru adamı, doğru şartlarda almak için çaba gösterdiklerini belirten Sağlam, " Biz bu transferleri yapacağız. Ancak ince eleyip sık dokuyoruz. İnanıyorum ki 3-4 güne kadar bu iş biter" dedi.
DOĞRU YOLDAYIZ
Beşiktaş'ın Dinamo Bükreş karşısında da futbol adına iyi şeyler yaptığını belirten Ertuğrul Sağlam, " Oyunun genelinde üstün olmamıza rağmen sadece bunu skora yansıtamadık. İnanıyorum ki, bundan sonra çok daha iyi bir takım olacağız" diye konuştu





