Fanta Gençlik Festivali kapsamında Konya'da sahneye çıkan Beyazıt Öztürk'ün seçim esprileri festivale katılanlara keyifli bir akşam yaşattı. Öztürk, ''Fanta 1 YTL olacak. Mazot alana üstüne para vereceğiz.
Şifreli kanalların şifrelerini kaldıracağız. Konya'dan Ukrayna'ya köprü yaptıracağız'' şeklindeki seçim vaatleriyle izleyicisini kahkahaya boğdu. Ünlü şovmenin ardından Mirkelam sahne aldı. Sevilen şarkılarını hayranlarıyla söyleyen Mirkelam, büyük beğeni topladı. Sonra da ünlü sanatçı Candan Erçetin konser verdi. Konuklarını coşturan Erçetin, yoğun ilgiyle karşılaştı. Tüm dünyada 'Aşkın Sesi' olarak anılan ünlü sanatçı Lionel Richie önceki gece İstanbul Arena'da hayranlarıyla buluştu. 1980'li yıllarda yazdığı 'Lady' şarkısıyla 1 numaraya oturan, " Hello" parçasıyla zirvenin doruğuna ulaşan Richie'yi 5 bin kişi izledi. 50 ile 285 YTL arasında değişen biletlerin tamamının tükendiği konseri bazı hayranları ayakta dinlemek zorunda kaldı. 1985 yılında Micheal Jackson ile beraber besteledikleri, Grammy ödüllü " We are the World" şarkısı ile klasikleşmiş eserlerini de seslendiren dev sanatçı konuklarına unutulmaz dakikalar yaşattı.
BU KEZ KORKMADI
Son çıkardığı remix albümle müzik listelerinde zirveye oynayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç önceki akşam Sortie'de bir konser verdi. Geçtiğimiz hafta Kuruçeşme Arena'da yapacağı konseri, Julio Iglesias konseri nedeniyle erteleyen Ortaç hava muhalefeti bahanesine sığınmıştı. Sanatçı bu kez Sortie'de iki bin müşterisini hareketli şarkılarıyla coşturdu.