Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, istifa noktasına geldi.

Mario Berk, "Tüm iyi niyetimizle Beşiktaş'a hizmet etmeye çalışırken adımız komisyoncuya çıktı. Bu durum beni de çok yıprattı. Benim de sabrımın bir sonu var" dedi. İnsanların kendisini yanlış tanımasından çok rahatsız olduğunu dile getiren Kolot da şunları söyledi:

Gülnaz Arsel'e kesinlikle 'lan' ifadesini kullanmadım. Olay tamamen yanlış yansıtıldı ve kötü adam ben oldum. Son 2 aydır ben ve Mario tüm işlerimizi bıraktık ve Avrupa'da Beşiktaş'a en yararlı futbolcuyu en iyi fiyata almak için uğraşıyoruz. Ama bizim transferlere müdahale ettiğimiz ve bu konuda teknik heyetle ayrılığa düştüğümüz söyleniyor. Bu haberler tamamen gerçek dışıdır. Ben işadamıyım. Futboldan da bir teknik direktör kadar anlamam. Bize isimler verilir, biz de o isimleri en uygun şekilde takıma katmaya çalışırız. Ben Tello'yu veya Cisse'yi nereden tanıyayım. Bize alın dediler, biz de aldık. Ancak transfere harcadığımız emeklere rağmen yanlış anlaşılıyoruz veya bilinçli olarak yanlış lanse ediliyoruz.

Kolot, sözleri arasında yer alan ve istifayı çağrıştıran "Artık çok yoruldum. Altı aydır her gün yıpranıyorum. Şu an istifa etmeyi düşünmüyorum, ama bu şekilde de fazla devam edeceğimi sanmıyorum" ifadesinin ise kendisine ait olmadığını açıkladı.

Akşam