Yabancı golcü arayışlarına yoğun şekilde devam eden Galatasaray'ın, Atletico Madrid'de mutsuz olan 29 yaşındaki forvet ile ilgilendiği öğrenildi.

Sözleşmesi 2010'a kadar

Sarı-Kırmızılılar'ın transferde yeni hedefi Miguel Angel Ferrer... Bilinen adıyla Mista... Golcü arayışlarını bu hafta içinde sonlandırmak isteyen Galatasaray'ın şimdi de Atletico Madrid forması giyen tecrübeli oyuncu ile çok yakından ilgilendiği iddia edildi. İspanyol basını, Aslan'ın, kulübünde mutsuz olan 29 yaşındaki forveti yakın takibe aldığını öne sürdü. Bu transferi bitirmek hedefiyle harekete geçen yönetimin, kulübüyle 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Mista için teklifte bulunduğu bildirildi.

Real Murcia da talip

Yeni sezon kampında mutsuz olan deneyimli yıldızın, Atletico Madrid Sportif Direktörü Jesus Garcia Pitarch ile bir araya gelerek, takımdan ayrılma isteğini dile getirdiği kaydedildi. Ancak Cim Bom'un yanı sıra başarılı forvete bu sezon La Liga'ya yükselen Real Murcia'nın da talip olduğu ifade edildi. Özellikle 2001-2006 yılları arasında Valencia forması altında kariyerinin altın günlerini yaşayan Mista daha sonra geldiği A.Madrid'de isteneni verememişti. Mista 29 kez de İspanya Milli Takımı'nda görev alıp, 3 gol attı.

Üstünel: Yeni transfer cuma günü geliyor

Uzun süredir yurt dışında temaslarda olan Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in dün İstanbul'a döndüğü, yarın da yönetici Haldun Üstünel ile birlikte tekrar yeni bir Avrupa seferine çıkacağı öğrenildi. Sezgin'in yaptığı görüşmeler hakkında başkan Özhan Canaydın ile bir görüşme yaptığı kaydedilirken, Haldun Üstünel son transferi cuma gününe yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Fanatik