Köksal Toptan'ın TBMM Başkanı olduktan sonra ilk kez vatandaş karşısına çıktığı cenaze namazında çok sayıda siyasetçi bulundu.

SİYASETÇİLER BULUŞTU

Akkoyunlu'nun cenazesine, SP Genel Başkanı Recai Kutan, BBP Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, DP Genel Başkan Vekili Nevzat Ercan, DP Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu da katıldı.

BİRİ ÖNDE DİĞERİ ARKADA

CHP listesinden TBMM'ye giren 13 DSP'linin yemin törenine saatler kala istifa ederek partilerine geri dönmeleri nedeniyle Baykal ile Sezer arasında yaşanan gerginlik, cenaze törenine de yansıdı. Namaz sırasında Baykal ön safta yer alırken, Sezer en arkada durdu. Baykal ve Sezer, tören boyunca karşı karşıya gelmeyen camiden ayrıldı. Su sorunu ile boğuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, namazın hemen ardından camiden koşar adım ayrıldı.