Malta bayraklı 'Diamond' adlı lüks gemi Bodrum Kalesi önlerine demirlerken, güzeller dün ilk kez karaya çıktı. 45 güzel, Bodrum Kalesi ile çarşıyı gezdi. Bodrumlu gençler ve esnafla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren güzellere lokum ve çikolata ikram edildi, küçük hediyelik eşyalar verildi. Kimileri ise fırsatı değerlendirip güzellere sarıldı!
'TÜRK ERKEKLERİ CANA YAKIN'
Alışveriş yapmayan mankenler daha sonra Antik Tiyatro ve Myndos Kapısı'nı gezdi. Belçikalı manken Adriana Gellorde, " Bir haftadır koylarda çekim yapıp çalıştık, yorulduk. Bodrum'un güzelliklerinde tüm yorgunluğumuzu unuttuk. Türk erkeklerinin sıcaklığı ve cana yakınlığı ise bizleri çok şaşırttı" dedi.
ÜSTSÜZ GÜNEŞLENME YASAĞI
Mankenler, Bodrum turunu tamamladıktan sonra gemiye döndü. Geminin sağ ve sol yanlarında dev harflerle " I Love Fashion TV" yazısını görenler botlar ve tur tekneleriyle bugün de geminin yakınına gidip güzelleri görmeye çalıştı. Bodrum'daki ilk ziyaretlerinde üstsüz ve çıplak görüntüleri çekilip basında yer alan güzellere ikinci gün üstsüz güneşlenme yasağı getirildi. Gemi saat 14.30'da Bodrum'dan ayrıldı.
Milliyet







