Vederson'un hücuma gerekli desteği veremediğini gören Brezilyalı süperstar yer değiştirdi. Bu kez kendisine pas atılmayınca isyan etti. Soyunma odasında ise, "Sahada niye birbirinize bakmıyorsunuz" diye bağırdı.

Fenerbahçe dün akşam Bursaspor karşısında bekleneni veremezken, sahada bir tek Roberto Carlos ayakta kaldı. Hem hücumda hem de savunmada etkili olan yıldız futbolcu, arkadaşlarının bir türlü beklenen performansa ulaşmamaları üzerine ilk önce kendi görev bölgesini değiştirdi. Vederson'un hücumda etkili olamadığını gören Roberto Carlos, "Vederson sen savunmaya geç" deyip, sol kanatta görev yapmaya başladı. Ancak burada da beklenen pasların kendisine atılmaması üzerine, bu kez başta kaleci Volkan olmak üzere takım arkadaşlarını azarladı.

ARKADAŞLARIMI UYARIYORUM

HIRSINI alamayan deneyimli futbolcu soyunma odasında da, "Neler oluyor beyler! Sahada niye birbirinize bakıp, niye birbinizle konuşmuyorsunuz" diye bağırdı. Roberto Carlos, Zico'nun uyarısı üzerine sakinleşti. Brezilyalı yıldız karşılaşmadan sonra gazetecilere ise, "Üç kulvarda da zirveyi zorlamamız gerekiyor. Ben bunun bilincindeyim. Arkadaşlarımı da hep uyarıyorum. Farkı kapatabilecek güce ve kapasiteye sahibiz. Biz iyi bir ekibe karşı berabere kaldık. Hep faulle durdurdular. Biz kazanmaya tekrar başlayacağız. Kimse merak etmesin. Taraftarlarımız rahat olsun. Çünkü yolumuz oldukça uzun" diye konuştu.

Akşam