BU NE KAFA
Başbakan 10 gün önce Amerika'daydı, bir temas dahi kuramadı. İlla 13 kişinin dün ölmesi mi gerekiyordu? Amerika'da 10 gün aile mutluluğunu yaşadı. Başkan Bush'la bir temas yok. Bir ay sonrasını bekleyeceğiz, Bush'la konuşacak, Bush'u ikna edecek. Bütün bunlar karşısında Bush, yıllardır gerekeni yapmamış. Bize 'hayır' diyen insanlar, gücünü oradan alıyor. Bu ne kafadır, ne anlayıştır? Türkiye terörle mücadele konusunda haklılığının gereğini yapma iradesine sahip değil. Bunu da yakaladılar, oynuyorlar şimdi Türkiye'yle. Türkiye'de iktidarın terör konusundaki zafiyetinin bedelini, yeni yeni kurbanlar, şehitler vererek ödemeye devam ediyoruz.
DTP TESLİMİYETÇİ
Maalesef DTP, PKK ve terör faaliyeti karşısında teslimiyetçi bir çizgidedir. Bugün maalesef Türkiye'de belli bir siyasal kadro parlamento içinde ve dışında terörü olağanlaştırma, hazmettirme, meşrulaştırma çabası içindedirler ve teröre karşı Türkiye'nin etkin tedbir alma iradesini zaafa uğratma çabası içindedirler. Siyasiler de maalesef buna katkı yapmaktadır.
TV'sini kapattırdı
CHP'nin gayri resmi televizyonu olarak kabul edilen Halk TV, Şırnak'ta 13 askerin hayatını kaybetmesi sonrasında, Genel Başkanı Deniz Baykal'dan gelen bir emirle şehitlerimizin anısına yayınını bir günlüğüne durdurma kararı aldı. Baykal'ın Halk TV'nin yayınını durdurma kararı, SMS yoluyla da izleyicileri duyuruldu.





