Ünlü top model Eva Herzigova, dünyaca ünlü ayakkabı ve çanta markasının mimarı Louis Vuitton'un Nişantaşı'ndaki mağazasının açılışına katıldı. Davete İstanbul sosyetesi akın etti.
Çek asıllı top model Eva Herzigova, dünyaca ünlü Fransız markası Louis Vuitton'un Nişantaşı'ndaki mağaza açılışına özel davetle geldi. Açılışa İstanbul sosyetesi de akın etti. Büyük ilgi gören 34 yaşındaki bir çocuk annesi Herzigova, tanıtımda sadece 20 dakika kaldı.
İstanbul'a daha önce de birkaç kez gelen top model gazetecilere bol bol gülücüklü pozlar verdi , ancak gözlerini kapatan gözlüğünü hiç çıkarmadı. Ferit ve Diana Şahenk, Oya Eczacıbaşı, Filiz Akın-Sönmez Köksal, Egemen- Beyhan Bağış, Zülfü Livaneli, Cem-Ümit Boyner, Tülin Şahin, Akın ve Gülin Öngör, Ayşe ve Ece Ege gibi tanınmış simaların katıldığı açılış sonrası konuklar Tophane- i Amire'de verilen yemeğe geçti.
TRAFİK ALTÜST OLDU
Açılışta 20 dakika kalan ünlü manken mekandan yoğun koruma önlemleri altında ayrıldı. Herzigova'nın açılışa geliş ve gidişinde yoğun trafik sıkışıklığı yaşandı.