SEZEN'DEN DESTEK ALSAYDI
Sivri dilli sözleriyle sık sık gündeme gelen Zorlu, Tarkan'la ilgili şunları söyledi: " Kendisinden daha iyi şarkılar beklerdim. Eskiden şarkısı çıktığı zaman hemen dillere dolanırdı, albümleri kapışılırdı. Ama bu kez bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Tamamen kendi şarkılarını koymasına gerek yoktu. Keşke Sezen Aksu'dan destek alsaydı. Şarkılarında, türkülerde bile olmayan bir sürü özlü söz var. Üstelik sadece şarkıları değil, imajı da kötü. Takım elbise yakışmamış."
DÖRT SANDIK ÇEYİZİM VAR
İşadamı sevgilisi Cengiz Artam'la yeniden barıştıkları şeklinde çıkan haberler hakkında ise konuşmaktan kaçınan Banu Zorlu, gazetecilerin " Evlenecek misiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: " Kendisinden evlenme teklifi aldım. 4 sandık dolusu çeyizim var. Çeyizim hazır ama evlenmeyi düşünmüyorum. Çocuk yapmaya karar verdiğim zaman evlenirim." Zorlu, şöyle devam etti: " Evlilerin aynı odada yatması şart değil. İki kişinin aynı yatağı paylaşmasına karşıyım. Çünkü uyku başka bir şey. Ortada gizem kalmıyor..."
ARTIK YAŞLANDI
Şarkıcı Banu Zorlu, Hülya Avşar'ın sahneyi bırakmasını 'doğru bir karar' olarak yorumladı ve " Hülya'nın işi zor! Onun yerinde olmak istemezdim" diyerek, şunları söyledi: " Hülya'nın sahneleri bırakmasıyla müzik dünyası pek bir şey kaybetmedi. Müzik onun için değildi zaten. O film yapmaya devam etsin. Gerçi yaşlandı, artık ona başrol de vermeyebilirler. İşi çok zor bence. Neticede insan hep genç ve güzel olamıyor. Herkes bir gün bitecek."
Sabah / Günaydın







