Döner dönmez yapımcılar ünlü oyuncunun kapısını arşınlamaya başladı. Dizi ve film projelerinde başrol teklif edilen Cumbul, uzun uzun düşündükten sonra senaryolardan birini beğenip kabul etti. Dizinin çekimi için prensip anlaşması bile yaptı. Fakat son anda Cumbul, yapımcıyı arayarak projeden vazgeçtiğini söyledi.
SENARYOMU YAZACAĞIM
Reyting kurbanı olmak istemediğini söyleyen Cumbul başarısızlık korkusu ile geri adım attığını ifade etti. Sanatçı "Birçok dizi düşük reyting aldığı için bir iki bölüm sonra yayından kaldırılıyor. Benim gördüğüm kadarıyla sektörde bir de senaryo ve iyi senarist sıkıntısı var. Ben kendi yazdığım bir senaryoda oynanamayı tercih ediyorum. Reyting alamayan dizilerde rol almak istemiyorum" dedi.
SİNEKLİ BAKKAL'DA OYNAMADI
Meltem Cumbul'un projeden vazgeçmesinde aldığı kararda "Sinekli Bakkal" dizisinin 4'üncü bölümünde yayından kaldırılması olduğu da belirtildi. Dizide Özge Özberk'in canlandırdığı "Rabia" karakteri Cumbul'a teklif edilmiş, sanatçı son anda projede yer almak istemediğini söylemişti.







