F.BAHÇE bir yandan Chelsea ile baş etmenin planlarını yapıyor bir yandan da Konya'yı düşünüyor. Bir teknik adamın kafasını daha fazla ne karıştırabilir? Bir yanda Şampiyonlar Ligi'nin en az gol yiyen takımı bir yanda da ligimizin en çok gol yiyen takımı. İyi konsantre olamazsanız da Hanya'yı da Konya'yı da görürsünüz. Ligin ilk yarısında evinde kaybetmeyen ama 2. yarıda kendini bırakan Konya için de patlama yapılacak en iyi maçtı.
Yavaş yavaş orta sahayı ele geçiren F.Bahçe'de yine de bir bahar yorgunluğu vardı. 31'de ilk yarıda 2 takımın da yakaladığı en önemli tehlike yaşandı. Deivid'in pasında Alex karşı karşıya kaldı kaleciyle. Ama beklenen vuruşu yapamadı terse yatan Kahriman önünde. Aynı Alex 41'de incenin incesini yapmayı denedi. Konya defansı üzerinden aşırttığı topa 2. vuruşu da yaptı. Ama dışarı.

İkinci yarının başındaki soğuk duş olmasa F.Bahçe hareketlenir miydi bilinmez. 48'de Ceyhun -ki yıllar önce Ortega'nın gitmesine neden olmak gibi absürd bir suçlamayla F.Bahçe'de kara listeye girmişti- yaydan şutladı. Direkten dönen top, Serdar'ın sırtına çarpıp ağları buldu: 1-0.

50'de Ceyhun yine aynı bölgeden kaleyi yokladı. Serdar kornere çeldi. 53'te Zico, takımı çift forvete çekti ve Semih'i oyuna aldı. 20 dakika sürecek Konya macerasında Semih Şentürk 3 puanı cebe koyan adam oldu. 58'de Deivid'e topu verip ön direğe hareketlenen Semih, sahanın en iyisinin sıfırdan ortasını ağlara gönderdi: 1-1.

60'ta Alex, ofsaytta olmayan tek F.Bahçeli olan Deivid'i buldu. Ayağı takılan Deivid tökezledi. Basketbol maçı olmadığı için hatalı yürüme vermedi hakem. Deivid düşerken topuğuyla Semih'i buldu. O da en iyi bildiği işi yaptı: 1-2

Semih'in 73. dakikada sakatlanıp çıkması da golleri bitirmedi. Konyaspor'un maden haline gelen sol kanadından 81'de Gökhan geldi. Onun pas gibi ortasıyla buluşan Kezman düzeltti ve vurdu: 1-3. 84'te bu kez Maldonado aynı kanadı kullandı. Pasında Kezman doğru yerdeydi: 1-4.

Sonuç olarak Ceyhun'un ateşlediği F.Bahçe, çift forvete dönerek maçı çevirdi. Konyaspor da neden ligin en çok gol yiyen takımı olduğunu kanıtladı bizlere.