GERGİNLİĞE GİRMEYİN " Birileri, sanal dünyalarında siyaset mühendisliğine soyunuyor. Halka tepeden bakanlar, fildişi kulelerde halkı yönetmeye alışanlar, Türkiye'nin bu gidişinden rahatsız oldular. Biz belli bir strateji içinde üst yönetim olarak konuşuyoruz, süreci yönetiyoruz. Gerekli değerlendirmeler yapılıyor. Siz çatışmaya, gerginliğe girmeyin. Size uzatılan her mikrofona gelişi güzel konuşmayın, tuzaklara düşmeyin.
BİZ, ONLAR YOK Türkiye odaklı bir partiyiz. Bizden ve onlardan diye bir ayrımımız yok. Beraber olduğumuz, arkamızda millet olduğu sürece, kimse bize bir şey yapamaz. Merkez partisiyiz, bizi aşırı uçlarda göstermek kadar büyük haksızlık olamaz. Demokratik ve ekonomik kazanımlardan taviz vermeyiz. Bu olayların arkasında Türkiye'yi tekrar eski karanlık günlere döndürmek isteyenler var. Türkiye'nin önü kapatılmak isteniyor.
OYLARIMIZ ARTACAK Hafta sonu gezimizde halkın teveccühünü sokaklarda gördük. Demokrasi ve ilerleme yolunda durmak yok. Bunlarla ilgi tereddüt de yok, endişe de. Yaşananlar oylarımızı daha da artıracak. Onlar toprağımıza bereket ekiyorlar. Rotamızı millet çizdi. Her bölgeden milletvekilimiz var, biz herkesi kucaklıyoruz. 2009 yerel seçimlerine hazırlanıyorduk, şimdi yola daha güçlü devam edeceğiz. Önceden seçim bölgelerinize 15 günde bir gidiyorsanız, şimdi her hafta gideceksiniz. Halkla iç içe olun, onlarla iletişim kurun.
İKİ 'AĞIR' ZİYARET Grup toplantısından sonra TBMM Başkanı Köksal Toptan ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Başbakanı makamında kısa bir süre ziyaret etti. İddianamede adı geçen eski milletvekilleri de gelişmelerden haberdar olmak için Meclis'e geldi ve arkadaşlarından bilgi aldı. Parti yönetimi, başbakanın uyarıları doğrultusunda milletvekillerine iki kez mesaj geçerek, " Davayla ilgili kesinlikle açıklama yapmayın, TV'lere çıkmayın" talimatı verdi.





