Hiçbir siyasi başarı tesadüf değildir. AK Parti'nin iktidardayken oy oranlarını artırma başarısı büyük bir emeğin ürünüdür. Siyaset milleti bütün olarak kucaklamaktır.

22 Temmuz'da Başbakan konuşmasını unuttu gibi argümen kazıtl çıkarıldı. Ayrımcılığın tarafı olmadık. Sakallı diye asla işyerine eleman almamazlık yapmadık.

Böyle bir ayrımcılığın sosyolojik tanımı olabilir mi? Güya kendilerine saygı duyulduğunu zannediyorlar. Bu insanların primi yoktur.

Benim vatandaşlarım arasında arzu ettikleri sevgiyi asla bulamazlar. Ben bu anlamda tarafım. Kimse ayrım yapma hakkında sahip değil. Bu milletin eli öpülür. 80 vilayetten milletvekili çıkardık

Size oy verenler kadar oy veremeyenler sizin izlediğin

Bize oy verenlerin değil, biz oy vermeyenlerin de hizmetkarıyız. Toplumun tamanınn haklarını şiar edinmişiz. Çektiğim çileyi bilirim. Farklı iktidarların belediyelere nasıl ayrımcılık yaptığını bilirim. Hiç parna alamayan belediyeler vardı.