Samandra Tesisleri'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon çalışmasından sonra iki grup halinde top çalma ve taktik ağırlıklı çalışma yaparak antrenmanı tamamladı. Dinlendirilen kaleci Volkan Demirel ve Güiza ile sakatlıkları bulunan Edu, Vederson, Semih ve Deivid dün gerçekleştirilen antrenmana katılmadı. Teknik Direktör Aragones taktik çalışmada as takımda Maldonado'nun yerine Selçuk'a yer verirken, savunmada Hacettepe maçında hata yaptıkları için eleştirilen Can ve Yasin'in yerine Lugano ile Önder'e yer verdi. Porto maçına saklandığı belirtilen Emre de as takımda yerini aldı.

FC Porto maçı Layec'in

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın FC Porto ile yapacağı karşılaşmayı, Fransız hakem Bertrand Layec yönetecek. Estadio do Dragao Stadı'nda oynanacak karşılaşmada, Layec'in yardımcılıklarını vatandaşları David Benech ve Michael Annonier yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Herve Piccirillo olacak. Sarı-lacivertli takım, Porto maçı için bugün saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Lizbon'a gidecek.

'Galibiyet için gideceğiz'

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı futbolcusu Deivid, Portekiz basınına verdiği demecinde, "Porto ve Arsenal favori ama F.Bahçe dışarıdan koşarak gelecek" yorumunda bulundu. 2005-06 sezonunda Sporting Lizbon takımında oynadığı dönemden Porto'yu iyi tanıdığını kaydeden Deivid, yarınki maç için "Zor bir maç olacak. Porto'nun, 4,5 yıldır temeli olan bir takımı var. Biz iyi bir sonuç almak için gideceğiz. Galip gelmeyi umuyoruz" diye konuştu.