Olay, Dağkapı semti Camii Kebir Mahallesi'nde meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik yüzünden sürekli kavga eden Fatma B. ve S.B. bu kez sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte S.B. belinden silahını çekerek, eşi Fatma B.'nin başına 2 el ateş etti. Eşini yerde kanlar içerisinde ören S.B. bu kez kendi başına ateş ederek intihar etmek istedi. Çevredekilerin olayı bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 112 Acil Servis'e durumu haber verdi. Olay yerine gelen
112 Acil Servis ekipleri S.B.'yi Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı. S.B.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, eşi Fatma B. ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaparken, olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
SEBAT KARABULUT/REMZİ BURULDAY
Geçimsizlik yüzünden eşini öldürdü
Diyarbakır'da şiddetli geçimsizlik yüzünden sürekli karakolluk olan karı-koca kavgası bu kez ölümle sonuçlandı. Kavgada karısının başına iki el ateş eden şahıs, sonra kendini vurdu. Katil zanlısının sağlık durumu ciddiyetini korurken başına iki kurşun isabet eden kadın olay yerinde hayatını kaybetti.







