Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde çim sahada Antrenör Mahmut Evren yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı takımda eksik futbolcu bulunmuyor. Günde tek idmanla hazırlanan takımda futbolcularla bir konuşma yapan antrenör Mahmut Evren, ilk yarıda yapılan hataların tekrarlanmaması için uyarılarda bulunurken, idmanda futbolcular şut çalışması yaptırdı. İdman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Antrenör Mahmut Evren, ilk yarının son maçında göreve geldiklerini ve takımın asıl yerinin burası olmadığını futbolculara aşılamaya çalıştığını söyledi.
Evren, futbolcuların ilk yarının son maçında asıl güçlerini ortaya koyduklarını ifade ederek, " İkinci yarı hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu takımı düzeltip, Malatyaspor'a yetenekli futbolcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Tabi hazırlıklar devem ederken, oyuncularımla da sık sık toplantılar yapıyorum" dedi.
Takımın ligde hak ettiği yerde olmadığını belirten Evren, " Bizim daha iyi yerlerde olmamız lazım. Ben futbolcularımın başarılı olacağına inanıyorum. Bu oyuncuların yeterli güçleri var. Ben ikinci yarı daha iyi bir Malatyaspor Süper Genç takımı izlettireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Osman ise, takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, " İyi bir arkadaşlık ortamız var, ikinci yarı daha farklı bir takım izlettireceğiz" dedi.
Malatyaspor Süper Genç takımı ilk maçını 17 Ocak tarihinde kendi evinde Elazığspor Süper Genç takımı ile oynayacak.
DSGL MALATYA GRUBU
FERDİ DURDUMALATYA (İHA) - Deplasmanlı Süper Gençler Ligi (DSGL) Malatya Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor Süper Genç takımında ikinci yarı hazırlıkları hız kazandı.





