Mehmet Uludağ, yaptığı açıklamada, halkın isteği üzerine ikinci 5 yılda Demokrat Parti saflarında yer alacağını söyledi.
DP Gaziantep İl Başkanı İsa Gülşen ve DP GİK üyesi İbrahim Konukoğlu'yla tokalaşarak DP'ye geçen Uludağ, birçok partiden adaylık teklifi aldığını ancak tercihini DP'den yana kullandığını ifade etti.
DP saflarına geçtiği için mutlu olduğunu belirten Uludağ, " Siyasi hayatımda yeni bir dönem başlıyor. İslahiye'de başlayan hizmetlerimin 2. beş yılda tamamlanabilmesi için teklif edilen genel müdürlükler ve birçok makamı geri teperek halkımın kararları doğrultusunda tekrar 2. beş yıla talibim. Uğradığım haksızlıktan dolayı kimseye kırgın değilim. Ancak adaleti halkımızın vereceği ve mağduriyetime halkımızın oylarıyla son vereceğini biliyorum." dedi.
DP Gaziantep İl Başkanı İsa Gülşen de, Gaziantep genelinde olduğu gibi ülke genelinde de seçimleri kazanmak için çalıştıklarını ifade ederek, " Mehmet Uludağ kardeşimizin partimize katılması bizleri mutlu etti. Biliyorsunuz bizler daha önce Ömer Şahin kardeşimizi İslahiye adayı olarak ilan etmiştik. Ancak bu gelişmelere zemin hazırlayan Ömer Şahin kendi rızasıyla adaylıktan çekilerek Mehmet Uludağ'ın aday olmasına rıza göstererek seçimlerde Uludağ'la omuz omuza çalışacağını bizlere bildirdi. İslâhiye'de başlatılan hizmetler kesintiye uğramadan sürdürülecektir. İnanıyorum ki seçimlerde sadıktan 2. kez İslâhiye'de de Mehmet Uludağ çıkacaktır." diye konuştu.







