Transferde tek yetkili olan futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel, öncelikle iki Alman teknik adam Ottmar Hitzfeld ve Bernd Schuster ile anlaşma yolları aradı. Ancak ilk düşünülen isim olan Ottmar Hitzfeld eşinin çok ciddi bir rahatsızlığı olduğunu öne sürerek, Türkiye'de çalışmasının mümkün olmadığını sarı kırmızılı yöneticilere bildirince, Üstünel rotayı Bernd Schuster'e cevirdi.
G.Saray'ın hedefinde bir numara olan Bernd Schuster ile yapılan ön temasların olumlu geçtiği ve Alman teknik adamın Galatasaray'da çalışmasının mümkün olduğunu bildirdiği öğrenildi.
Geçen yıl Real Madrid'i şampiyon yapan ve bu sezonun ortasında ise İspanyol kulubü tarafından görevine son verilen Bernd Schuster ile Haldun Üstünel masaya oturacak.
Üstünel'in ünlü teknik adam ile anlaşma sağlaması halinde transfer çalışmalarına birlikte devam edecekleri de sızan bilgiler içinde...(hürriyet)





