Fener`in teknik patronunun `Volkan benim için birinci kaleci ama bu iş pozitif bitmezse, başka isimleri yönetime sunarım` sözünün üzerinden birkaç saat sonra, milli file bekçisi 2 milyon euro`dan 4 yıllık sözleşme yeniledi

Fenerbahçe`de Volkan Demirel kaosunu Daum bitirdi!.. Milli file bekçisine aba altından sopa gösteren Alman hoca, yönetimle para konusunda anlaşamadığı için sözleşmesini yenilemeyen Volkan`ın yerini 24 saat içinde doldurabileceğini açıkladı. Bu açıklamadan birkaç saat sonra tecrübeli kaleci, kontratını 4 yıl uzattı.

B PLANIM YOKTU AMA...

Basınla sohbetinde Daum, `Volkan`la anlaşma yapılamazsa B planınız var mı?` sorusuna `Benim için Volkan birinci kalecidir. İnşallah Fenerbahçe`de kalır. Şimdiye kadar B planım yoktu. Çünkü her zaman `Volkan` dedim. Ancak bu iş pozitif bitirilemezse, 24 saat içinde başka kaleci isimleri sunabilirim` dedi.

ORTADA BULUŞTULAR

2.5 milyon euro talep eden ancak `1.6 milyon euro veririz` karşılığını alan Volkan`ın 2 milyon euro`ya indiği, yöneticilerin de bu rakama razı olup anlaşma sağlandığı öğrenildi...

Güiza asla gidemez

Daum, transfer teklifleri alan İspanyol yıldızın Fener`le sözleşmesi olduğunu hatırlatırken `Bu sezon burada oynayacak` açıklamasıyla, gitmesini veto etti

Daniel Güiza`ya Daum`dan izin yok! İspanyol futbolcu, Konfederasyon Kupası`ndan sonra Valencia ve Atletico Madrid`de oynayabileceğini söyleyerek ayrılma isteğini dile getirmişti. Manchester City`nin 17 milyon euro`luk teklif yapmaya hazırlandığı yıldız futbolcu için son noktayı koyan Daum, yeni sezonda aklındaki forvetin Güiza olduğunu basınla sohbetinde gösterdi. Bir soru üzerine Alman hoca `Güiza konusunda söyleyeceğim tek şey var. Onu kim isterse istesin, Fenerbahçe ile sözleşmesi var. Güiza bizim futbolcumuz ve hiçbir yere gidemez. Yeni sezonda burada oynayacak` diye konuştu.

Daum, bir haftadır yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, özellikle Roberto Carlos ve Emre`nin yüksek tempoyla çalıştığını belirtirken, İstanbul trafiğinden de yakındı.

Boğazı şişen Uğur yorgan döşek yatıyor

Uğur Boral yaz gribi oldu. Yıldız futbolcu içtiği aşırı soğuk su nedeniyle boğaz enfeksiyonuna yakalandı. Bu nedenle idmana çıkamayan Uğur`un evde dinlendiği ve tedavi edildiği belirtildi. Fener`in dünkü idmanına ameliyatlı Özer Hurmacı da katılmadı.

Alkışlı karşılama

Alex, çağrıya rağmen 1 hafta geç geldi ancak dün `Hoşgeldin` alkışlarıyla idmana çıktı

Kampa 1 hafta geç katılan Alex, dün idmanda alkışlarla karşılandı. Fener`in Brezilyalı kaptanı, FB TV`ye yaptığı açıklamada, gecikmenin hoca değişikliğinden kaynaklandığını belirterek, `6 Temmuz`da dönüşü planlamıştık. Yeni hocamız 29 Haziran`da çağırdı. Gelemeyeceğimi bildirdim, ona göre hazırlıklarımı yaptım. Hiçbir sıkıntı yok` şeklinde konuştu. Öte yandan dünkü antrenmanda Emre Belözoğlu ile Ali Bilgin bir pozisyon sonrası kısa süre tartıştı (sağda).

2009-2010 fikstürü yarın star`da

Turkcell Süper Lig`de yeni sezonun programı bugün belli olacak. 2009-10`un fikstürü bugün saat 11.00`da İstanbul Ataköy Olimpiyatevi`nde çekilecek. Kuraya federasyon yetkililerinin yanı sıra 18 kulübün temsilcileri katılacak. 2009-2010 sezonunun tam fikstürünü star yarın okuyucularına hediye edecek.