Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Sivasspor'u 2-0 yenen Galatasaray, Dinamo Bükreş'le deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçının hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri, Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda yapılan antrenman, teknik direktör Frank Rijkaard ile yardımcıları Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30'da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Sivasspor karşılaşmasında ilk on birde görev yapan oyuncular maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla tamamlarken, diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.
Tecrübeli futbolcu Emre Aşık'ın, Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştırıldığı bildirilirken, Aydın Yılmaz'ın soğuk algınlığı nedeniyle sağlık ekibi tarafından dinlendirildiği ifade edildi. Çek golcü Milan Baros'un tedavisisin ise sağlık merkezinde sürdürüldüğü belirtildi.
Galatasaray, Dinamo Bükreş ile deplasmanda yapacağı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının hazırlıklarını 3 Kasım Salı (yarın) akşamüstü saat 17.30'da basına ve taraftara kapalı bir antrenmanla sürdürecek.
Galatasaray 4 Kasım Çarşamba günü sabah saatlerinde Türk Hava Yolları'nın özel bir uçak seferiyle Bükreş'e geçerek otelde kampa girecek.
İHA