Sivasspor ile pazar günü oynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan hareket eden Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, kar yağışı ve görüş mesfasinin az olması sebebiyle Sivas'a inemedi.
Uçak, Samsun Çarşamba havaalanına indi.
Uçak Samsun'da yakıt ikmali yaptıktan sonra tekrar Sivas'a doğru yol alacak.
Fenerbahçe kafilesinin hava şartları nedeniyle Sivas'a gidememesi ya da çok geç gitmesi durumunda maçın tatil edilebileceği de gelen haberler arasında.
KAFİLE KAYSERİ'YE GİTTİ
Kötü hava şartları nedeniyle Sivas'a inemeyen ve Samsun-Çarşamba Havaalanı'na inen Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, yakıt ikmali yaptıktan sonra saat 16.40'ta Kayseri'ye gitmek üzere havalandı.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan THY'ye ait özel uçak, kötü hava şartları nedeniyle Sivas Havaalanı'na inemeyince Samsun'a yöneldi. Saat 16.00 sıralarında Samsun-Çarşamba Havaalanı'na inen uçak, beklemeye başladı. Bir süre uçakta bekleyen futbolcular, daha sonra terminal binasına alındı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, burada kafeteryada beklemeye baylaşan futbolcuları görüntülemeye çalışan habercilerin dışarı çıkarılmasını istedi. Daha sonra havaalanı güvelik görevlileri, basın mensuplarını dışarı çıkarttı. Uçağın yakıt ikmali yapmasının ardından Fenerbahçe kafilesi, tekrar uçağa alındı. Fenerbahçe kafilesinin bulunduğu uçak, saat 16.40'ta havalanarak Kayseri'ye gitti.
iha
Fenerbahçe Kötü Hava Koşullarının Azizliğine Uğradı!
Fenerbahçe futbol takımını taşıyan uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Sivas'a inemedi.





