Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için gittiği İspanya`dan ziyaretini tamamlayarak yurda döndü.
Esenboğa Havalimanı`na 23.35`de inen özel ANA uçağı ile Ankara`ya gelen Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Balıkesir`de meydana gelen grizu faciasına ilişkin bir soru üzerine, ölenlerle ilgili olarak, `Allah`tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun diyorum. Yaralılara geçmiş olsun diyorum. Yaralılara şifalar temenni ediyorum. Bizler elimizden ne gelirse azami ölçüde yapmaya devam edeceğiz` diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, `Sayın Çiçek`le görüşmeniz olacak mı?` şeklindeki soruya ise, `Bu gece olur, yarın olur olacak tabi` diye karşılık verdi.
Başbakan Erdoğan`ı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay karşıladı.(





