Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti`nin Kızılcahamam`da yaptığı kampın açılışında bir konuşma yaptı.
Başbakan Erdoğan`ın konuşmasından satırbaşları şöyle;
`Biz, tüm renkleri, sesleri, ağıtları, zılgıtlarıyla Türkiye`yiz.
Bu millet Türkiye`nin değişebileceğine inandı. Türkiye`nin dönüşebileceğine bizimle inandı. Bugün her zamankinden daha umutluyuz.
8 yıl çok farklı bir Türkiye vardı, bugün çok daha farklı, Türkiye özgüvenine bizimle kavuştu.Artık gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen Türkiye var.
Hazreti Ali diyor ki, `Haksızlıklar konusunda susan dilsiz şeytandır.` Yanıbaşımızda çocuklar öldürülürken kimse bizden susmamızı beklemesin.
Gazze`nin çocukları için, Akdeniz`de devlet terörüyle katledilen Furkan Doğan için susmayacağız.
İsrail devlet terörü nedeniyle özür dilemeli ve tazminat ödemelidir.
Uzlaşmaz ve çatışmacı tavırlarıyla İsrail hükümeti dünyanın tepkisini çekmektedir.
Ortadoğu`da İsrail`in Kudüs üzerindeki oyunları artarak devam ediyor, buna sessiz kalmamız beklenmesin.
Bölgesel olaylarda inisiyatifi almamızı kimse eksen kayması olarak nitelendiremez.
Avrupa`nın ahde vefaya uymamamıs bizi üzüyor, motivasyonumuzu zedeliyor. Biz sadaka da ulufe de istemiyoruz. AB`den bize verdiği sözleri tutmasını istiyoruz.
Bu Cumhuriyet çoğunluğun olduğu kadar azınlığın da Cumhuriyetindir.
Cumhura ait olan hiçbir yer kamuya yasaklanamaz.`
AA
'Hiç Bir Yer Cumhura Yasaklanamaz'
Partisinin Kızılcahamam Kampı`nda konuşan Başbakan Erdoğan, cumhura ait olan hiçbir yerin kamuya yasaklanamayacağını söyledi.





