BEŞİKTAŞ ile Galatasaray arasındaki derbi maçı izleyen Sarı-Kırmızılı takımın eski 'Ulubatlı Hasan'ı Graeme Souness'ın, zannedildiği gibi Aslan için değil, Kartal için geldiği ortaya çıktı. Tigana'dan memnun olmayan Başkan Yıldırım Demirören'in, eski yönetici Bahattin Demir'e talimat verdiği ve İskoç hocayı getirdiği öğrenildi. Souness, derbi maçı Demir ile birlikte eski yönetici Cemil Kazancı ve eski alt yapı sorumlusu Ömer Çimen ile birlikte locadan izledi. Beşiktaş'ın kazanmasından sonra Demirören'in, Ulubatlı'ya, 'Biraz daha bekle' dediği belirtildi. Ancak buna rağmen Souness dün sabah ülkesine döndü. Galatasaray Sportif A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin, 'Souness'ı görmedim. Geldiğini gazetelerden okudum. Bizle alakası yok' dedi. Ayrıca İskoç hoca dün Adnan Polat'ın verdiği yemeğe de katılmadı.

5 puan armağan

Kritik anlarda attığı gollerle maçı kurtaran Beşiktaş'ın paşası Ricardinho, takımına ekstradan 5 puan ilave etti

G.SARAY derbisinde attığı penaltı golüyle Beşiktaş'ı ikinci sıraya çıkartan Ricardinho, bu sezon takımına ekstradan 5 puan kazandırdı. Sambacı, 4-4 biten Antalya maçında 1 gol atıp, 1 puan; 2-1'lik Kayseri galibiyetinde 1 gol atıp 2 puan ve son olarak da Galatasaray derbisinde 1 gol atıp, 2 puan alınmasında pay sahibi oldu. Brezilyalı Ricardinho, Beşiktaş'ın ligde attığı 6 golü de hazırlayan isimdi.

İBRAHİM AKIN, artık Celal Kolot'a emanet

FORMSUZ diye Tigana'nın kadro dışı bıraktığı İbrahim Akın'ı, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot sahiplendi. Tigana ile konuşup, Akın'ı derbi kadrosuna aldıran Kolot'un, yıldız oyuncuyu kazanmak için çabaladığı ifade edildi.

Şampiyonluğun kilidi Fener maçında açılır

BEŞİKTAŞ'IN golcü oyuncusu Bobo, şampiyonluk düğümünün, İnönü Stadı'nda Fener ile yapacakları maçta çözüleceğini iddia etti. Brezilyalı, 'Rakip stres altında. G.Saray maçı sonrası şampiyonluğa daha çok inandık' dedi.

Kötü oynuyorsam sebebi ben değilim

GALATASARAY maçında sahada gezinen Delgado, üstü kapalı olarak Tigana'ya taş attı. Beşiktaş'ın yıldızı, 'Hocam bana kanatta görev veriyorsa elimden geleni yapmaya çalışırım. Fazla söyleyebileceğim şey yok' diye konuştu.

Taraftarı Ayhan TAHRİK ETTİ!

BEŞİKTAŞ'TA Asbaşkan Levent Erdoğan, eski futbolcuları Ayhan'ın İnönü Stadı'nda siyah-beyazlı taraftarların yoğun tepkisiyle karşılaşmasıyla ilgili olarak, bu oyuncunun tribünleri tahrik ettiğini söyledi. Ayhan'a yönelik yapılan küfürleri kesinlikle tasvip etmediklerini dile getiren Erdoğan, 'Ne yazık ki Ayhan seyircimizi tahrik edici davranışlarda bulunuyor. O da bu şekilde davranmamalı. Kasti şekilde tahrikte bulundu' dedi.

11 final maçının 6'sı deplasmanda

GALATASARAY'I devirerek şampiyonluk havasına giren Beşiktaş'ı, birbirinden zorlu 6 deplasman maçı bekliyor. Siyah-Beyazlılar Ankaragücü, Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Sivasspor, Bursaspor ve Kayserispor ile dış sahada kapışacak. Erciyes, Çaykur Rize, Antalya, Fenerbahçe ve Ankaraspor'u sahasında ağırlayacak.