Lig lideri F.Bahçe yarınki Bursaspor maçına büyük önem veriyor. Teknik direktör Zico, hemen her idmanda bu maçın önemini vurgularken dünkü çalışma sırasında daha iddialı sözler sarfetti. Futbolcularını çevresine toplayan ve onlarla konuşan Brezilyalı çalıştırıcı, " Bu maç bizim için kilit maçı. Eğer Bursa'dan 3 puanla dönersek yüzde 80 şampiyonuz" dedi.
KAYIP LÜKSÜMÜZ YOK
Zico, Bursaspor'un güçlü bir ekip olduğunu ve ligin ilk yarısında kendilerini hem de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yendiklerini hatırlatarak, futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı. Brezilyalı teknik direktör, ayrıca tek bir hata bile istemediğini, ligde bundan sonraki haftalarda puan kaybetme lükslerinin bulunmadığını da sözlerine ekledi.
YOLCULUK BUGÜN
Öte yandan Fenerbahçe, Bursaspor ile yarın oynayacağı karşılaşma için bugün Pendik'ten feribotla Yalova'ya gidecek ve oradan da Bursa'ya geçecek. Sarı-Lacivertliler maçtan sonra da aynı yolla İstanbul'a dönecekler. Bu arada çok sayıda taraftarın da takımlarını bu deplasmanda yalnız bırakmayacakları belirtildi.





