KİMSENİN PARASI KALMAZ
Ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda zorlu maçların kendilerini beklediğini belirten Ziya Doğan, "Oyuncuların para alamadıkları için idmana çıkmayacakları şeklinde söylentiler yayılıyor. Böyle bir şey yok. Her takımda ödeme zorluğu çekilebilir. Trabzonspor'da kimsenin parası kalmaz" diye konuştu.
Ziya Doğan patladı.
Trabzonspor'un hocası, takım aleyhinde sürekli olumsuz haberler çıkartıldığını belirterek, "Ceyhun'la aramızda bir tartışma geçmedi. Paralar ödenmiyor diye idmana çıkılmayacak haberleri kasıtlı" dedi .
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan son günlerde kendisi ve takımı hakkında çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Bu haberlerin Trabzonspor'u hedefinden saptırmaya yönelik olduğunu öne süren Ziya Doğan, "A.Gücü maçının devre arasında Ceyhun'la aramda bir konuşma bile geçmedi. Kavga ettiğimiz yönündeki haberleri nereden çıkartıyorlar bilmiyorum. Bu tür haberler ülke ve gelecek adına da beni üzüyor" şeklinde konuştu.





