Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım, hatırlanacağı gibi geçen sezon şampiyonluğun son maçta kaybedilmesinden sonra da istifa etmiş ve bu karar son derece büyük tartışmalara yol açmıştı. Fenerbahçe camiası, başkanın dönmesi için büyük çaba sarfederken, onun uğruna yürüyüşler bile düzenlenmişti.
BÜYÜK ŞAŞKINLIK
Evet... Şimdi sizler bu satırları okuduğunuzda, bizim hazırladığımız bu senaryo haberimize inanıp çok büyük bir şaşkınlık, hatta şok yaşayabilirsiniz. Ancak lütfen bugünün 1 Nisan olduğunu hatırlayın. Bizler de hoşgörünüze sığınarak böyle bir haber yaptık. Elbette ki Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'ndeki görevinin başında...
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 100. yıllarında sadece sportif olaylarda değil, tüm etkinliklerde şampiyon olacaklarını belirterek "100. yıl hayallerimizin gölgelenmesine asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu.
Fenerbahçe Dergisi'nin Nisan sayısında başyazısı yayınlanan Aziz Yıldırım, " Özellikle Nisan ayındaki maçlarda alınacak sonuçlarla asırlık Fenerbahçe'nin hepimizin gurur duyacağı bir tabloyu seyretmek için camia olarak heyecanla bekliyoruz" ifadesini kullanırken, " Ancak, taraftarımızın da özellikle bu dönemeçte üzerlerine önemli görevler düşüyor" dedi.
COŞMAYA HAZIR OLUN
Yıldırım, 100. yılda sadece şubelerin alacağı şampiyonların değil, tüm etkinliklerin de şampiyonu olacaklarını belirterek, " Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 100. yıl hayallerimizin gölgelenmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi. Yıldırım sözlerini " Derginin bir sonraki sayısında sizlerle şampiyonluk coşkusunu yine bu sütunlardan paylaşmak dileğiyle" diye tamamladı.
PROVOKATÖRLERiN OYUNUNA GELMEYiN
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli renklere gönül veren taraftarlara çağrıda bulundu. Başkan Yıldırım, " Son dönemlerde iç ve dış sahalarda Fenerbahçemiz'i maçlarda provoke ederek zarar verdirmek isteyenler arasından başka takım taraftarlarının çıktığı yazılıp çiziliyor. Bundan sonra saha kapatmalarına ve ağır disiplin cezalarına meydan verecek tüm olaylar takımımızın fikstür avantajını yok edecek boyutlara getirecektir. Taraftarımız her maçta güçlerini birleştirir, Fenerbahçe'nin maç yaptığı sahaları futbol bayramına çevirip tek ses olursa, hedeflerimize ulaşmamız daha da kolaylaşacaktır" şeklinde konuştu.
BUYUK PROJE SES GETiRECEK
Aziz Yıldırım, polemiklere katkıda bulunmak yerine, yeni projeler peşinde olduklarını söyledi. Yıldırım, yurt içi ve dışındaki 129 dernekle futbol dışı organizasyonlarla üye sayılarını milyonlara çıkartılması için çağdaş bir projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladıklarını belirterek, " Fenerbahçe'yi dünyanın neresinde olursa olsun yaşamak isteyen taraftarlarımız için başlatacağımız bu büyük proje ile Fenerbahçe taraftarına yeni hizmetler sunmanın coşkusunu yaşayacağız" dedi.





